Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de STB se uită la filme pentru adulţi şi face avansuri minorelor în timp ce conduce. A recunoscut faptele, dar înca iese pe traseu

Un şofer de autobuz din Bucureşti care se uita la filme pentru adulţi când conducea şi făcea avansuri unor fetiţe de şcoală generală a fost reclamat de pasageri. Conducerea STB a făcut plângere penală împotriva bărbatului de 54 de ani şi a început o anchetă internă. Între timp, însă, şoferul acuzat iese în continuare pe traseu.

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 19:28

Vezi și

Şoferul de autobuz a fost surprins de pasageri cum se uita la filme pentru adulţi în timp ce conducea. Vizibil mai atent la derularea acţiunii decât la siguranţa pasagerilor, bărbatul care mergea pe linia 143 a ignorat orice regulă a siguranţei rutiere.

Pasager: Uitaţi la ce se uită, cu copii în autobuz.

Imaginile au fost filmate de o elevă minoră care merge la şcoală cu autobuzul. Iar acuzaţiile curg.

Fetiță, victimă: Eram trei fete şi a spus că dacă ştim să sărutăm şi insista. "Vreţi să învăţaţi să vă sărutaţi? Dacă vreţi vă învăţ eu." El ne-a zis şi ora la care se întoarce şi vine în acea staţie la Obor. Ne-a chemat în faţă şi a început să pună filmuleţe şi ne-a arătat şi o poză cum se pupau două femei.

În faţa şefilor, şoferul a recunoscut faptele nonşalant

Fata povesteşte că şoferul de autobuz chema în cabină fetiţe cu vârste între 9 şi 14 ani. Speriată, le-a spus totul rudelor, care ne-au scris pe FiiObservator.

Sora victimei: Le spune să ia 50 de lei că o să le înveţe să se sărute cu limba, să le arate fel şi fel de filme porno pe telefonul lui. Se poate întâmpla să fie o fată mai slabă ca şi caracter şi atunci să pice în capcana lui şi să se întâmple mai departe fel şi fel de lucruri nedorite.

În faţa şefilor, şoferul a recunoscut faptele nonşalant. În schimb, călătorii şi colegii lui sunt şocaţi.

Șofer: Foarte periculos. Cred că are ceva la cap.

Şoferul a fost testat psihologic în septembrie anul trecut. Acum, directorii de la Societatea de Transport Bucureşti au făcut plângere penală împotriva lui. Îl acuză de exhibiţionism, acte sexuale explicite şi expunerea unor imagini ce prezintă activităţi sexuale. S-a declanșat cercetarea disciplinară conform regulamentui intern. Societatea de Transport Bucuresti se delimitează de acțiunile neconforme şi ilegale ale angajaților.

Până la terminarea anchetei interne începute la STB, legea nu îi permite societăţii de transport să îl concedieze pe şoferul care se uita la filme pentru adulţi pe traseu şi făcea avansuri minorelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un şofer de STB se uită la filme pentru adulţi şi face avansuri minorelor în timp ce conduce. A recunoscut faptele, dar înca iese pe traseu