Antena Meniu Search
x

Video Un șofer teribilist a făcut praf 8 vehicule pe o stradă din Sibiu. S-a urcat cu mașina peste ele, apoi a abandonat-o. Oamenii spun că ar fi fost drogat

Un şofer teribilist a lovit opt maşini parcate, în Sibiu, şi a fugit fără urmă. Scenele, mai ceva ca în jocurile video, au fost surprinse de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 18:07

Vezi și

În imagini se observă cum bărbatul demarează cu viteză şi se urcă cu maşina pe două autoturisme. "Distracţia" nu se opreşte. După câteva ture, se întoarce şi loveşte şi alte maşini.

Șoferul a condus zeci de metri pe sens interzis, apoi a abandonat mașina într-o parcare

Mai mult, şoferul a condus zeci de metri pe sens interzis, iar după isprava sa a abandonat autoturismul într-o parcare. Oamenii spun că acesta ar fi fost băut sau drogat. În urma evenimentului au fost doar pagube materiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un șofer teribilist a făcut praf 8 vehicule pe o stradă din Sibiu. S-a urcat cu mașina peste ele, apoi a abandonat-o. Oamenii spun că ar fi fost drogat