Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 21 de ani din Constanţa a furat 7 maşini, le-a condus fără permis, apoi le-a abandonat. Prejudiciul se ridică la 15.000 de lei

Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a furat şapte autoturisme parcate pe străzi din municipiul Constanţa, le-a condus fără a deţine permis, după care le-a abandonat, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 12:38

- Shutterstock

În alte cinci autovehicule, bărbatul a intrat prin forţarea portierei sau spargerea geamului, furând diverse bunuri.

Tânărul, reţinut pentru 24 de ore

IPJ Constanţa a anunţat, printr-un comunicat de presă, că lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa - Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 21 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

"Acesta este bănuit că, în perioada 12 - 18 octombrie, ar fi sustras 7 autoturisme parcate pe străzile din municipiul Constanţa, autoturisme pe care le-ar fi condus pe diferite distanţe, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar, ulterior, le-ar fi abandonat. De asemenea, în aceeaşi perioadă, ar fi pătruns în alte 5 autoturisme parcate, prin forţarea portierei sau spargerea geamului, sustrăgând diverse bunuri'', reiese din comunicat, potrivit Agerpres.

Pe acelaşi subiect

Prejudiciul total este de aproximativ 15.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate în dosar, bărbatul a fost identificat şi reţinut în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa, urmând să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătorie, cu propunere legală.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 de ani din Constanţa a furat 7 maşini, le-a condus fără permis, apoi le-a abandonat. Prejudiciul se ridică la 15.000 de lei