Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 25 de ani din Olt şi-a înjunghiat în "joacă" soţia. Femeia de 32 de ani a ajuns la spital

O „joacă” la primele ore ale dimineţii s-a încheiat la spital pentru o femeie de 32 de ani. Tânăra din Slatina a fost înjunghiată de soţul său, un bărbat de 25 de ani, în zona toracelui.

de Monica Palade

la 10.12.2021, 12:33

Un tânăr de 25 de ani din Olt şi-a înjunghiat în joacă soţia. Femeia de 32 de ani a ajuns la spital - Shutterstock

Tot în joacă, se pare, olteanca a fost lovită şi la nivelul feţei, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

Soţia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a primit îngijiri medicale. De partea cealaltă, soţul s-a ales cu dosar penal pentru violenţă în familie şi a fost condus la sediul Poliției municipiului Slatina pentru audieri și pentru emiterea pe numele acestuia a unui ordin de protecție provizoriu.

Ce spun poliţiştii

În dimineața zilei de 10 decembrie a.c., la ora 04:57, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din comuna Teslui, a sesizat prin apel unic de urgenţă 112, faptul că în timp ce se afla într-o locuință de pe strada Castanilor, din municipiul Slatina, împreună cu soția sa, din joacă, ar fi înjunghiat-o superficial în zona toracelui, solicitând un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat și polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, acesta și-ar fi lovit soția, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina, la nivelul feței, provocându-i și o rană, cu un obiect tăietor-înțepător, la nivelul toracelui.

Femeia, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției municipiului Slatina pentru audieri și pentru emiterea pe numele acestuia a unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 25 de ani din Olt şi-a înjunghiat în "joacă" soţia. Femeia de 32 de ani a ajuns la spital