Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Bumbeşti Jiu a fost găsit mort, în Olanda. Rafael avea 28 de ani şi prietenii strâng acum bani pentru a-l aduce acasă

Un tânăr din Bumbeşti Jiu a fost găsit mort, în Olanda. Rafael avea 28 de ani şi prietenii strâng acum bani pentru a-l aduce acasă.

de Redactia Observator

la 06.07.2018 , 09:59

Un tânăr din Bumbeşti Jiu a fost găsit mort, în Olanda. Rafael avea 28 de ani şi prietenii strâng acum bani pentru a-l aduce acasă.

O familie din orașul gorjean Bumbești-Jiu trece printr-o tristă dramă după ce unul dintre copii a decedat în Olanda. Familia Vulpe nu are suficienți bani pentru a aduce în Gorj trupul neînsuflețit al lui Rafael Angelo, tânărul de 28 de ani care a fost g[sit mort, crisumtan'ele nefiind deocamdată elucidate. 

O prietenă a familiei Vulpe a inițiat pe Facebook o strângere de fonduri, familia având nevoie de peste 5.000 de lire. O parte din suma necesară s-a strâns, însă familia are în continuare nevoie de ajutor. Nu se cunoaște cauza decesului tânărului din Sadu, iar părinții săi își doresc să îl înmormânteze creștinește, alături de străbunicii săi, scrie paginaolteniei.ro. 

Articolul continuă după reclamă

"Apelăm cu durere atât la cei apropiați, cât și la cei care l-au cunoscut sau nu pe Rafy. Din păcate, el nu mai este printre noi, a ales alt drum. Un drum poate mai bun pentru el. Rafy a decedat pe data de 02.07.2018 în Maastricht, Olanda nu se știe încă cauza decesului. Familia lui Rafy are nevoie de noi toți pentru repatrierea trupului și aducerea acestuia acasă. Orice donație, oricât de mica îi va ajuta. Din moment ce o să aflăm mai multe detalii o să fie postate pe această pagină de donații. Multumim!", a scris Nicoleta Ramona, tânăra care își dorește să mobilizeze cât mai multă lume pentru a ajuta familial lui Rafael Vulpe din Bumbești-Jiu.

Puteți dona aici: https://www.facebook.com/donate/605490996503463/2025277250830430/

Pe pagina de socializare a lui Rafel Vulpe, prietenii săi au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe, niciunuia dintre ei nevenindu-le să creadă să acesta nu maii este printre cei vii: "Ai plecat mult prea devreme prieten drag :(( de ce viata e atat de cruda?"

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Bumbeşti Jiu a fost găsit mort, în Olanda. Rafael avea 28 de ani şi prietenii strâng acum bani pentru a-l aduce acasă