Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Craiova a intrat în copac cu maşina furată de la o femeie care a lăsat cheile în autoturism

Un tânăr de 19 ani, din Craiova, a provocat un accident de circulaţie, după ce a furat maşina unei femei care a lăsat cheile în autoturism.

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 18:10

Maşina furată din Craiova a suferit daune semnificative
Maşina furată din Craiova a suferit daune semnificative
  • Prejudiciul creat în acest dosar a fost stabilit la circa 10.000 de lei.

Un adolescent de 17 ani a sesizat forţele de ordine în legătură cu autoturismul dispărut din Craiova, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că o femeie de 53 de ani a parcat maşina, dar a lăsat cheia pe bancheta dreapta faţă, iar portiera dreaptă faţă era închisă, dar neasigurată.

Un tânăr de 19 ani a profitat de situaţie, a furat maşina şi a plecat cu ea la plimbare. Plimbarea acestuia s-a încheiat în apropierea localităţii Bucovăţ, când tânărul a intrat cu maşina într-un pom. Maşina a fost găsită abandonată, iar ulterior a fost identificat şi tânărul care este considerat principalul suspect în acest caz.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova au deschis dosar penal pe numele tânărului de 19 ani, iar prejudiciul creat în urma producerii accidentului a fost stabilit la circa 10.000 de lei.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Cristina Oprea, corespondent Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Craiova a intrat în copac cu maşina furată de la o femeie care a lăsat cheile în autoturism