Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care bărbatul din Roman a fost aruncat de la etaj de fiul său. Tânărul a fost dat în consemn la frontieră

Imagini şocante au fost surprinse de un taximetrist în centrul oraşului Roman.

Vezi și

Imagini şocante au fost surprinse de un taximetrist în centrul oraşului Roman. Un bătrân a căzut de la etajul trei al unui bloc, împins chiar de fiul lui, susţin martorii. Cei doi s-ar fi certat din cauza banilor. Bătrânul a supravieţuit, iar fiul său este dat în urmărire naţională. 

Este momentul în care un tată se prăbuşeşte de la etajul 3 al unui bloc din centrul oraşului Roman. La fereastra de la care bătrânul de 70 de ani cade în gol este fiul. Are 30 de ani, iar gestul criminal a fost filmat de un taximetrist. Alte câteva persoane au asistat şocate la scenă. 

Cei doi s-ar fi certat din cauza banilor. Fiul, rămas fără slujbă, ar fi blocat uşa apartamentului, când a văzut că tatăl vrea să plece din casă. Bătrânul a ieşit pe balcon. Se agăţa disperat de balustradă, când a fost împins. S-a lovit de acoperişul balconului de la primul etaj şi apoi s-a izbit de asfalt, chiar în faţa magazinelor de la parter. 

Bărbatul era conştient când a sosit ambulanţa. Avea însă câteva coaste rupte şi un plămân perforat. 

Fiul care ar fi încercat să-şi omoare tatăl a fugit din oraş, imediat după incident. Tânărul ar mai fi avut probleme cu legea, iar anchetatorii se tem ca nu cumva să încerce să fugă din ţară. Îl caută peste tot.

Cei care îl văd sunt rugaţi să sunae imediat la poliţie. Tânărul căutat se numeşte CĂLIN CĂTĂLIN VÂRGOLICI. Este înalt, nebărbierit, are faţa ovală şi părul negru. Când a fugit de acasă purta o geacă din piele şi pantaloni negri. Mama şi fratele lui sunt aşteptaţi să se întoarcă în ţară din străinătate, unde muncesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Motivul pentru care bărbatul din Roman a fost aruncat de la etaj de fiul său. Tânărul a fost dat în consemn la frontieră