Meniu
Search
x

Video Un tânăr înarmat cu o bâtă, filmat în curtea unei familii din Timișoara. A cotrobăit aproape două ore, în timp ce proprietarii erau în casă

Un individ înarmat cu o bâtă a fost surprins, în miez de noapte, în timp ce intră în curtea casei unei familii din Timișoara, verifică geamurile și ușile și cotrobăie o oră și jumătate. S-a întâmplat marți, 5 octombrie, totul fiind filmat de o cameră de supraveghere.

De Veronica Micu la 08.10.2021, 12:17
  • A cautat o ora si jumatate ceva de furat, in timp ce proprietarii erau in casa

O familie din Timișoara s-a trezit marți noapte, în jurul orei 1.00, cu un individ în curte.

O cameră de supraveghere a filmat intrusul, iar imaginile au fost postate pe Facebook, în speranța că bărbatul va fi prins.

"ATENȚIE! Individul ăsta a intrat în curtea unui prieten în zona Dâmbovița înarmat cu o bâtă și a verificat geamuri și uși în timp ce el și familia erau acasă! S-a întâmplat marți, 5 octombrie, la ora 01:16. S-a plimbat fără jenă o oră și jumătate cotrobăind prin toată curtea", se arată în postare.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii îl caută pe intrus

Proprietarii au sesizat și polițiștii, care au demarat verificările. 

"La nivelul Secției 3 Poliție Timișoara a fost depusă o sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu, fapt pentru care polițiștii efectuează verificări în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un tânăr înarmat cu o bâtă, filmat în curtea unei familii din Timișoara. A cotrobăit aproape două ore, în timp ce proprietarii erau în casă