Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr român de 25 de ani s-a sinucis în Italia, aruncându-se în gol de pe stâncile de la malul mării. Imaginii dramatice surprinse pe insula Ponza (Video)

Un tânăr român în vârstă de 25 de ani a fost găsit mort la Punta Incenso, Ponza, o insulă din zona Italiei centrale, după ce fusese dat dispărut la sfârşitul săptămânii trecute.

de Redactia Observator

la 07.05.2018 , 10:27

Un tânăr român de 25 de ani s-a sinucis în Italia, aruncându-se în gol de pe stâncile de la malul mării Un tânăr român de 25 de ani s-a sinucis în Italia, aruncându-se în gol de pe stâncile de la malul mării

Un tânăr român în vârstă de 25 de ani a fost găsit mort la Punta Incenso, Ponza, o insulă din zona Italiei centrale, după ce fusese dat dispărut la sfârşitul săptămânii trecute.

După primele reconstituiri, autoritățile susțin că românul și-ar fi luat viața aruncându-se de pe stâncile de la malul mării.

De băiat nu se mai știa nimic de joi seara, 3 mai. Mama sa a anunţat dispariția fiului său la carabinieri, care au inițiat căutările, scrie Il Mattino.

Articolul continuă după reclamă

După ce a găsit un pantof al românului, s-au concentrat în zona Punta Incenso.

Corpul neînsuflețit a fost găsit și recuperat cu ajutorul elicopterului de pe stâncile de la malul înalt al mării de unde, se presupune, că tânărul s-a aruncat cu intenția vădită de a se sinucide.

Tânărul român lucra ca muncitor pe insula Ponza, o insulă care se află în fața Golfului Gaeta, puțin la sud de San Felice Circeo, în provincia Latina (Lazio).

Trupul său a fost transportat la morga spitalului din Cassiono, ancheta privind moartea sa fiind în desfășurare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un tânăr român de 25 de ani s-a sinucis în Italia, aruncându-se în gol de pe stâncile de la malul mării. Imaginii dramatice surprinse pe insula Ponza (Video)