Antena Meniu Search
x

Un tânăr s-a aruncat de la etajul unui hotel, în Constanţa. Se despărţise şi fosta soţie nu-l lăsa să-şi vadă copiii (Video)

Scene dramatice, în această dimineaţă, în Constanţa. Un tânăr în vârstă de 31 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 2 al unui hotel. 

S-a întâmplat în jurul orelor 9.07, în cartierul Poarta 6
Un tânăr s-a aruncat de la etajul unui hotel, în Constanţa. Se despărţise şi fosta soţie nu-l lăsa să-şi vadă copiii - Observator.tv

Scene dramatice, în această dimineaţă, în Constanţa. Un tânăr în vârstă de 31 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 2 al unui hotel. 

S-a întâmplat în jurul orelor 9.07, în cartierul Poarta 6.

Din primele informaţii este vorba despre un cetăţean ucrainean, în vârstă de 31 de ani. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul de 31 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unor probleme familiale, ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se în gol. Se pare că Velyko Ievgenii se despărţise de soţie, iar femeia nu îl mai lăsa pe tânăr să-şi vadă copiii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cercetările continuă, fiind deschis un dosar penal pentru tentativă de suicid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un tânăr s-a aruncat de la etajul unui hotel, în Constanţa. Se despărţise şi fosta soţie nu-l lăsa să-şi vadă copiii (Video)