Antena Meniu Search
x

Un TIR scăpat de sub control a făcut ravagii pe un drum din Vrancea. Şoferul a rămas blocat în cabină. GALERIE FOTO

Accident spactaculos, aproape de miezul nopţii, pe Drumul Național 2 E 85. Ajuns în dreptul localității Domnești, din comuna Pufești, judeţul Vrancea, un TIR scăpat de sub control a ieşit de pe carosabil, a pus la pământ un gard din beton, apoi s-a oprit în curtea unei case.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.05.2021, 09:38

Un tir scăpat de sub control a distrus un gard de piatră și a intrat în curtea unei locuințe din județul Vrancea. Singura persoană rănită a fost șoferul tirului, însă pagubele sunt însemnate.

Alrarma la 112 a fost dată în noaptea de miercuri spre joi.

IPJ Vrancea

Echipele de intervenție au aflat că pe Drumul Național 2 E 85, în dreptul localității Domnești, din comuna Pufești, șoferul unui camion a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un gard, pătrunzând apoi în curtea unei locuințe.

Pe acelaşi subiect

IPJ Vrancea

Singura persoană rănită a fost șoferul camionului. În urma impactului, omul a rămas blocat în cabină, fiind extras de militarii ISU Vrancea.

IPJ Vrancea

Bărbatul, de 52 de ani, din municipiul Bacău, a fost conștient pe tot parcursul operațiunii de salvare. Ulterior, el a fost transportat la spital.

IPJ Vrancea

Pagubele în urma accidentului sunt importante.

Ce spune IPJ Vrancea după accidentul din Domnești

"La data de 19 mai a.c., la ora 22:40, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Drumul Național 2 E 85  în dreptul localității Domnești din comuna Pufești, conducătorul auto al unui tir ar fi pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un gard, pătrunzând în curtea unei locuințe. 

La fața locului au fost prezente echipajele I.S.U. Vrancea care au extras bărbatul.

De asemenea, precizăm faptul că cel în cauză a fost conștient pe tot parcursul operațiunii de extragere. Conducătorul auto, de 52 de ani, din municipiul Bacău, a fost preluat și transportat la o unitate medicală de urgență în vederea acordării asistenței medicale de necesitate".

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un TIR scăpat de sub control a făcut ravagii pe un drum din Vrancea. Şoferul a rămas blocat în cabină. GALERIE FOTO