Antena Meniu Search
x

Un zbor de pe ruta Bruxelles - Bucureşti a aterizat de urgenţă în Budapesta. Motivul ar fi fost o problemă tehnică

Un zbor al companiei aeriene Ryanair, de pe ruta Bruxelles - București, operat marţi seară, a aterizat de urgență pe aeroportul din Budapesta. Motivul ar fi fost o problemă tehnică, iar după aterizare avionul a rămas pe pista 31R a aeroportului din Budapesta. Pasagerii zborului vor fi transportați la București cu o altă aeronavă.

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 22:35

Un zbor de pe ruta Bruxelles - Bucureşti a aterizat de urgenţă în Budapesta, din cauza unei probleme tehnice
Un zbor de pe ruta Bruxelles - Bucureşti a aterizat de urgenţă în Budapesta, din cauza unei probleme tehnice - Profimedia Images

După aterizare, avionul companiei low-cost a rămas timp de câteva zeci de minute pe pista 31R a aeroportului din Budapesta. Mai multe echipaje de pompieri și cel puțin o ambulanță au sosit în apropierea avionului imediat după ce acesta a oprit pe pistă, potrivit Boarding Pass.

Înainte de a se îndrepta spre pista 31L a aeroportului din Budapesta, avionul companiei Ryanair a intrat într-o zonă de așteptare la sud-est de Budapesta pentru aproximativ 17 minute. Pasagerii care se aflau la bordul Boeingului 737-800NG implicat în acest incident au fost debarcați din avion, însă numărul acestora este, momentan, necunoscut. Motivul aterizării de urgență ar fi fost o problemă tehnică, conform informațiilor transmise pasagerilor de către piloții avionului, scrie sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un zbor de pe ruta Bruxelles - Bucureşti a aterizat de urgenţă în Budapesta. Motivul ar fi fost o problemă tehnică