Antena Meniu Search
x

UPDATE Incendiul din Capitală - Arafat: 27 de persoane au murit, 184 au fost transportate la spital, 146 au rămas internate

Numerele de telefon la care familiile victimelor pot suna pentru a afla informații suplimentare despre starea acestora: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 și 021/3122547.

 Numerele de telefon la care familiile victimelor pot suna pentru a afla informații suplimentare despre starea acestora: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 și 021/3122547.

UPDATE ORA 12.14 Lascăr: Toți cei 13 pacienți internați au fost operați; la revoluție am avut o asemenea mobilizare a resurselor

Toți cei 13 pacienți răniți grav internați la Spitalul de Urgență Floreasca au fost operați, a declarat sâmbătă șeful Clinicii de Chirurgie Plastică, profesorul Ioan Lascăr.

"În decurs de 6-7 ore toți cei 13 pacienți grav internați în Spital au fost operați datorită mobilizării instantanee a colectivului reprezentat de câteva zeci de chirurgi plasticieni care își desfășoară activitatea în această unitate. Acesta nu este decât începutul în îngrijirea unui bolnav grav. Costurile sunt fabuloase pentru îngrijirea unui bolnav ars grav, iar efortul uman este pe măsură. Înseamnă câteva zeci de intervenții chirurgicale, cu o logistică adecvată și cu o traiectorie de multe ori imprevizibilă", a afirmat Ioan Lascăr.

El a precizat că toți cei operați sunt tineri, intervențiile făcându-se simultan în mai multe săli de operație.

"Orice individ are nevoie de o șansă și de ajutorul divin, noi facem ce este posibil cu puterile noastre omenești. Este ca la război, se operează simultan în mai multe săli de operație, acest spital are această rutină din nefericire și oamenii care lucrează aici. Imediat se sudează în echipe interdisciplinare și acordă maximul de șanse pacienților cu o situație complexă", a spus Lascăr.

El și-a amintit că doar la revoluția din decembrie 1989 a mai văzut o asemenea mobilizare de resurse umane și materiale.

"Îmi amintesc că la revoluție am avut o asemenea mobilizare a resurselor umane și materiale. De la Revoluție nu am mai întâlnit o asemenea situație, eu personal. Cel puțin în acest spital este în permanență cu arma la picior, este rațiunea de a exista a acestei instituții. Evident, vine dimensionarea unei de tragedii nu poate fi previzibilă. S-a reacționat impecabil. Cel puțin până în acest moment rezultatele sunt pe măsura efortului și a mobilizării demonstrate", a mai declarat Ioan Lascăr.

UPDATE ORA 12.09 Trei răniți sunt în stare foarte gravă la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central

Trei dintre cei 14 răniți internați la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" (SUUMC) se află în stare gravă, intubați și ventilați mecanic, cu prognostic rezervat asupra evoluției stării de sănătate, informează un comunicat de presă al unității medicale, transmis, sâmbătă, AGERPRES.

"La Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila (SUUMC) au fost evaluate 17 victime ale incendiului din clubul 'Colectiv', cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani, 4 prin prezentare directă, 13 adulți, în stare critică, de către echipajele SMURD. În acest moment, 14 pacienți se află internați în Secția ATI, cu diferite grade de arsură a pielii (de la 8-10% la 40-50%) și arsuri de căi aeriene superioare. Dintre aceștia, 3 sunt în stare foarte gravă, intubați și ventilați mecanic, cu prognostic rezervat asupra evoluției stării de sănătate", se arată în comunicatul de presă.

Potrivit sursei citate, de la prima internare și până în prezent, personalul medical a lucrat continuu, fiind efectuate 14 operații în Blocul Operator al Secției de Chirurgie plastică, reparatorie și arsuri, prin care s-a realizat toaleta chirurgicală primară a leziunilor de arsură și a plăgilor și inciziile de decompresie.

Conducerea SUUMC precizează că toți pacienții internați în Secția de ATI necesită tratament de susținere a funcțiilor vitale, antibioterapie cu spectru larg, reechilibrare volemică și hidroelectrolitică, analgezie multimodală, profilaxie anticoagulantă și a ulcerului de stres, nutriție parenterală.

Totodată, la nivelul SUUMC s-a constituit o comisie medicală care va solicita, în funcție de evoluția stării de sănătate a pacienților, consulturi interdisciplinare.

SUUMC atenționează că cei care doresc să doneze sânge, aceștia se pot adresa, zilnic, în intervalul orar 8,00-12,00, la Centrul de hematologie transfuzională a Ministerului Apărării Naționale, aflat în incinta Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila.

UPDATE ORA 12.08 Cârstoiu (Spitalul Universitar): Șase pacienți, în stare foarte gravă

Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), a declarat sâmbătă că șase pacienți aduși de la Clubul Colectiv sunt în stare foarte gravă și este posibil să necesite transfer în secția de terapie intensivă, iar alți opt sunt la secția de chirurgie plastică, sunt într-o stare stabilă și este posibil să plece acasă.

"Vreau să fim clari în privința evoluției acestor pacienți, starea lor se poate modifica din oră în oră, diagnosticul nu este unul care să fie bătut în cuie. Am avut 25 de pacienți, unul a decedat la venire. Din cei care au rămas în spital, opt sunt la secția de chirurgie plastică, stabili și e posibil să plece acasă. Șase s-ar putea să necesite transfer în secția de terapie intensivă, iar din cei 10 aflați la terapie intensivă nouă sunt stabilizați", a precizat Cârstoiu.

El a adăugat că în cadrul spitalului este și un centru de donare conceput să asigure 30 de donatori pe zi.

"Sunt 140 de persoane, rugămintea mea este să asigurăm o donare progresivă, patru donatori în același timp. E un act voluntar", a precizat Cârstoiu. El a mai precizat că în momentul de față nu este niciun pacient neidentificat, afirmând că un singur cetățean străin din Germania a fost internat.

UPDATE ORA 12.07 Procurorii Parchetului General încep cercetarea la fața locului; până acum au fost emanații de gaze (surse)

UPDATE ORA 11.48 Regele Mihai I: Sunt cu tot sufletul alături de familiile îndurerate, în urma incendiului tragic din Capitală

UPDATE ORA 11.39 Iohannis: Majoritatea răniților internați la Spitatul Floreasca sunt inconștienți; am reușit să vorbesc cu o singură persoană

UPDATE ORA 11.37 Patriarhul Daniel, în urma incendiului din Capitală: Să unim rugăciunea cu fapta milostivă!

UPDATE ORA 10.33 Specialiștii de la INSEMEX Petroșani investighează incendiul de la Club Colectiv

UPDATE ORA 10.29 DOCUMENTAR Ședință de guvern pentru declararea a trei zile de doliu național

UPDATE ORA 10.29 Președintele Iohannis se întâlnește cu Oprea și Arafat la Palatul Cotroceni

UPDATE ORA 10.12 Președintele și premierul sunt așteptați la Spitalul Bagdasar Arseni

UPDATE ORA 10.10 Aproximativ 40 de polițiști locali ai sectorului 4 donează sânge pentru răniții din Club Colectiv

UPDATE ORA 10.05 Tăriceanu, mesaj de condoleanțe pentru familiile și prietenii victimelor din club Colectiv

UPDATE ORA 10.03 Spitalul Grigore Alexandrescu: 4 copii internați; o fată de 16 ani și un băiat de 15 ani, în terapie intensivă

Doi dintre minorii aflați la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu sunt intubați și prezintă arsuri pe 35% din suprafața corpului, respectiv 45%, a declarat sâmbătă dimineața, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unității medicale, dr. Raluca Alexandru.

"La Spitalul Grigore Alexandrescu, sunt internați patru copii. Avem doi în terapie intensivă — o fată și un băiat. Fata are 16 ani, cu arsuri pe 45% din suprafața corpului, ea este intubată. Băiatul de 15 ani, cu 35% din suprafața corpului arsuri, este și el intubat. El are tetrapareză spastică, se găsea într-un scaun cu rotile. Ambii prezintă și arsuri de căi respiratorii, au inhalat monoxid de carbon, au fost intoxicați cu monoxid de carbon", a explicat medicul.

Ea a precizat că toți cei patru pacienți minori prezintă arsuri la nivelul feței, mâini și pe trunchi.

"O altă fată, de 17 ani, se află pe secția de chirurgie plastică. Are 20% suprafața corporală arsuri. O a patra fată, de 17 ani, care este mai puțin afectată prezintă policontuzii, a fost călcată la ieșire. A inhalat monoxid de carbon, nu a pus probleme deosebite. Se află internată pe secția de toxicologie" a mai spus Raluca Alexandru.

UPDATE ORA 09.52 Parchetul General a preluat ancheta în cazul incendiului de la Clubul Colectiv

UPDATE ORA 09.31 Spitalul Universitar de Urgență București — 10 răniți, în stare critică, iar 8, în stare gravă

Un număr de 10 răniți aflați la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB) sunt în stare critică, iar 8 sunt în stare gravă, a declarat, sâmbătă dimineața, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unității medicale, Leonard Grecescu.

Potrivit acestuia, șase pacienți sunt în stare bună și satisfăcătoare.

"La SUUB, au sosit 25 de pacienți, din care un pacient a decedat, 24 au rămas internați. Dintre aceștia, 10 în stare critică, 8 stare gravă și 6 stare bună/satisfăcătoare", a afirmat medicul.

UPDATE ORA 09.31 Spitalul Floreasca: 14 răniți sunt în stare gravă

Un număr de 14 din cei 16 răniți care se află la Spitalul de Urgență Floreasca sunt în stare gravă, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituției medicale, Bogdan Oprița.

"Este vorba de 16 persoane, dintre acestea 14 sunt în stare foarte gravă în secția de terapie intensivă. Au fost operați până dimineață opt — ieșiseră din sălile de operație și urmau să intre ceilalți. S-a intrat în patru săli de operație cu mai multe echipe de chirurgi plasticieni. Au venit medici de acasă. Urmau să fie toți băgați în sală. Probabil că în acest moment sunt în sală introduși și următorii pentru că tuturor trebuie să le fie făcută toaleta chirurgicală a plăgilor", a detaliat Oprița.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI, Raed Arafat, a anunțat, sâmbătă dimineața, că 27 de persoane și-au pierdut viața și peste 100 sunt internate la diverse spitale din București, în urma incendiului puternic care a avut loc vineri seară în clubul Colectiv din Capitală.

UPDATE ORA 09.23 Președintele Iohannis merge sâmbătă la Spitalul Floreasca

UPDATE ORA 09.22 Bănicioiu: Situația în spitalele care au primit răniți este stabilizată

UPDATE ORA 09.13 Bănicioiu: Să nu creăm aglomerație în centrele de donare de sânge, să ne concentrăm eforturile pentru zilele următoare. Imagini de Centrul de Transfuzie Sanguină București >> AGERPRES FOTO.

UPDATE ORA 09.04 MAI: Peste 500 de efective au intervenit pentru salvarea de vieți omenești și stingerea incendiului de vineri seara

UPDATE ORA 08.51 Arafat: Echipele de intervenție au ajuns la locul tragediei de la clubul Colectiv în 11 minute

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a susținut, sâmbătă dimineață, că echipele de intervenție au ajuns la locul tragediei de la clubul Colectiv în 11 minute.

"Apelul a intrat la 22,32, au fost mobilizate primele forțe și au început deplasarea către locul incendiului sosind acolo la 22,43. Deci, de la primirea primului apel la 112 până la sosirea la fața locului, 11 minute. Constatând situația de acolo a fost solicitată declanșarea planului Roșu, care este planul pe care îl declanșăm automat când vedem că avem un număr mare de victime la fața locului și unde este necesară mobilizarea unui număr mare de echipaje și inclusiv a unor echipaje suplimentare speciale pentru intervenție la dezastre sau accidente colective", a spus Arafat, la Palatul Victoria, după ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

El a prezentat de asemenea situația repartizării răniților la spitalele din Capitală.

La Spitalul Floreasca, au rămas 15, au primit 57. 17 au fost transferați, 25 au fost trimiși la domiciliu. Spitalul Universitar — 25 de prezentări, 24 au rămas internați și, din păcate, un deces. Spitalul pentru Arși — 29 de prezentări, 27 au rămas internați, 2 la domiciliu. Spitalul Elias —4 prezentați, 16 internări. Spitalul Pantelimon — 7 prezentări, 6 au rămas internați, Spitalul Sf. Ioan — 9 prezentări, 8 au rămas internați, diferența la domiciliu, Spitalul Militar — 15 prezentări, 12 internați care includ și transferurile, Spitalul Bagdasar — 25 prezentați, 25 internați, Spitalul Colțea — 8 prezentați, unul la domiciliu și 7 transferați la alte spitale — motivul a fost că nu există chirurg de chirurgie plastică și că era mai bine pentru pacient să îi transferăm după ce s-au acordat măsurile de prim ajutor, Spitalul Grigore Alexandrescu — 2 prezentări, 4 internări, pentru că au mai fost transferați doi tineri acolo, doi minori de la Spitalul Floreasca, Spitalul Budimex — 3 prezentări, 2 internări, unul la domiciliu, Spitalul Agripa Ionescu al SRI — 4 internări prin transfer, Spitalul Gerota al MAI — 3 internări prin transfer. Total internați 146", a anunțat Arafat.

UPDATE ORA 08.31 Arafat: La nivelul ISU, nu există nicio solicitare de autorizare a activității în urma căruia s-a produs incendiul

UPDATE ORA 08.21 Arafat: Bilanțul victimelor ar putea să crească având în vedere starea gravă a unor pacienți

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunțat, sâmbătă dimineața, că bilanțul victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Capitală este deocamdată neschimbat, însă numărul victimelor ar putea să crească din cauza gravității rănilor.

"Având în vedere gravitatea victimelor este posibil (...) să apară și alte decese. Acest lucru putem să îl spunem pentru că este un prognostic al unor pacienți care este extrem de rezervat. Bilanțul poate să sufere modificări. În momentul de față, bilanțul este: 26 de decese în pre-spital, unul în spital, deci 27 în total, 184 prezentări în total în spitale dintre care 146 au rămas internate", a spus Arafat, la Palatul Victoria, după reuniunea Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Oficialul MAI a dat ca exemple situația mai multor victime internate în spitalele Floreasca și Elias.

"La Spitalul Floreasca, din cei 15 internați, dacă nu greșesc, 14 erau în stare critică, intubați-ventilați. (...) La spitalul Elias, cel puțin au primit trei intubați — ventilați, dar asta nu înseamnă că restul nu sunt în stare critică (...) Cei care au rămas internați totuși sunt între stare medie și stare gravă, rămânând un număr de critici, cei care sunt cu suprafață mare ( a arsurilor-n.r.) sau care sunt intubați și lucrul acesta se schimbă pe parcurs", a arătat Raed Arafat.

El a mai spus că, din totalul persoanelor decedate, 17 sunt neidentificate, iar din cei 146 de pacienți internați în spitale, 5 au rămas de asemenea neidentificați până la această oră.

UPDATE ORA 07.47 UPDATE Guvernul se reunește sâmbătă, la 12,30, în ședință pentru declararea doliului național timp de 3 zile

UPDATE ORA 07.13 Reuniune a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, la Palatul Victoria

UPDATE ORA 07.00 Primăria sectorului 4: Clubul Colectiv a fost controlat tematic cu nouă zile înaintea tragediei de vineri seara

UPDATE ORA 03.52 Parchetul de pe lângă Tribunalul București a deschis un dosar penal în cazul incendiului de la clubul Colectiv

Procurorul venit la locul incendiului de la clubul Colectiv din Capitală a precizat, sâmbătă dimineață, că la Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a deschis deja un dosar penal, iar în cursul acestei zile, la sediul Institutului de Medicină Legală (IML), se va desfășura procedura de identificare a victimelor.

"S-au stabilit 27 de victime decedate, urmând să vedem ce se întâmplă cu cei transportați la spital. În cursul zilei de azi, la sediul IML, se va desfășura procedura de identificare a victimelor. Cauzele evenimentului nu vi le putem comunica. Nici noi nu suntem în posesia acestora la acest moment. Se va efectua cercetarea la fața locului, audierea administratorului și a persoanelor care întrețin și administrează acest local. La Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a deschis deja un dosar penal. La acest moment, suntem într-o fază incipientă, nu vă putem comunica încadrarea juridică", a spus procurorul Rareș Stan.

UPDATE ORA 03.24 Raed Arafat: Zeci de mașini de intervenție mobilizate pentru accidentul din Capitală; o tragedie fără precedent

Incendiul de vineri seară în urma căruia 27 de persoane și-au pierdut viața reprezintă o tragedie fără precedent, care a generat o intervenție fără precedent, fiind mobilizate 28 de mașini ale serviciului de ambulanță, a declarat, sâmbătă dimineața, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI, Raed Arafat, prezent la Spitalul Floreasca.

"O tragedie de care cu toți ne aducem aminte a fost Giulești. Dar aici, ca număr, ca forțe mobilizate, pentru că vorbim de 156 de oameni, personal ISU, de colegii care au venit de la Floreasca, zeci de persoane de la serviciul de ambulanță, 28 de mașini de prim ajutor, două mașini de terapie intensivă mobilă, trei mașini de multiple victime de la nivelul SMURD, plus două unități mobile de primiri urgențe, plus 11 mașini de pompieri, două mașini de descarcerare... Forțe majore au fost dislocate. E o tragedie fără precedent și o intervenție fără precedent, de care niciodată nu vrem să avem parte", a spus Raed Arafat.

El a precizat că au fost puse la dispoziție mai multe numere de telefon, unde pot suna rudele și cunoștințele persoanelor care ar fi putut fi afectate de incendiul care a avut loc vineri seară în clubul Colectiv din Capitală.

"Lumea trebuie să aibă răbdare pentru că aceste numere sunt chiar asaltate, sunt oameni care vorbesc continuu la aceste numere. Nouă ne trebuie oameni care să ne spună că nu a ajuns copilul sau nu a ajuns cunoștința acasă, să știm ce persoane sunt căutate, pentru că majoritatea decedaților și victimelor din spitale încă sunt fără identificare, neavând la ei acte, neavând nimic. Aceste numere au fost puse din dispoziția domnului ministru, pentru care centrul de coordonare al Ministerului de Interne, Centrul Național, a adus oameni care răspund la toate aceste telefoane. Este posibil să fie găsite liniile ocupate, trebuie insistat pentru că se vorbește încontinuu", a mai precizat Raed Arafat.

El a menționat că în acest moment se face o analiză asupra capacității spitalelor, pentru a se stabili dacă mai sunt necesare transferuri de pacienți.

"Decizia rămâne la nivelul spitalului, fiecare spital va decide dacă va solicita ca o parte din pacienți să fie transferați și atunci se pune la dispoziție absolut orice trebuie pentru acest lucru", a completat Raed Arafat.

Acesta a adăugat că, în urma dispozițiilor Ministrului Sănătății, au fost mobilizate mai multe ventilatoare de la spitale care nu sunt de urgență către spitalele care au nevoie de această aparatură.

UPDATE ORA 03.02 MAI: 27 de persoane au murit și 162 au fost transportate la spital după incendiul de la clubul Colectiv din Capitală

Ministerul Afacerilor Interne anunță că 27 de persoane au decedat și 162 de persoane au fost transportate la spital în urma incendiului de vineri seară de la clubul Colectiv din Capitală.

Conform unui comunicat al MAI, remis sâmbătă dimineața AGERPRES, răniții au ajuns la Spitalul Floreasca, Spitalul de Arși, Elias, Spitalul Militar, Sf. Pantelimon, Spitalul Județean Ilfov, Sf. Ioan, Bagdasar, Spitalul Municipal, Spitalul Colțea, Budimex și Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Familiile victimelor pot obține informații suplimentare despre starea acestora sunând la următoarele numere de telefon puse la dispoziție de MAI: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 și 021/3122547.

Conform MAI, la acest moment, s-a finalizat intervenția pentru salvarea persoanelor surprinse de incendiu, iar zona este securizată de forțele MAI pentru a putea permite procurorilor și echipelor de criminaliști să efectueze cercetarea la fața locului.

"Toate persoanele care necesitau îngrijiri medicale au fost deja transportate cu ambulanțe și echipaje SMURD la mai multe spitale din București. Precizăm că primul apel la 112 a fost înregistrat la ora 22.36, iar primele echipaje medicale de intervenție au ajuns la fața locului la 22.43. La intervenție au fost mobilizate toate forțele MAI, iar la Guvern este monitorizată întreaga situație de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență care funcționează 24 de ore din 24", arată MAI.

Gabriel Oprea și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, au fost la Spitalul de Urgență Floreasca, la Spitalul Municipal și la Spitalul de Arși, unde au fost internate 93 de persoane rănite, pentru a se asigura că există capacitatea de intervenție necesară în astfel de situații de criză, arată sursa citată.

UPDATE ORA 02.51 Bogdan Oprița: 56 de răniți au ajuns la Spitalul Floreasca, 14 au fost în stare extrem de gravă

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, a declarat că, în urma incendiului de vineri seara de la clubul Colectiv din Capitală, în foarte scurt timp au ajuns în unitatea sanitară 56 de persoane. Dintre acestea, 14 au fost în stare extrem de gravă, cu arsuri pe mai multe părți din corp, fiind duși la terapie intensivă. Două treimi au trecut deja prin chirurgie plastică. O parte dintre răniți au fost transferați la alte spitale.

Printre cei răniți s-au aflat și copii de 14-16 ani, care au fost duși la "Grigore Alexandrescu", a precizat Bogdan Oprița, la Digi 24.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI, Raed Arafat, a declarat că mai mulți medici au fost chemați de acasă sau de la alte spitale. Potrivit acestuia, 155 de persoane rănite se află în spitalele din Capitală.

UPDATE ORA 02.38 Dragnea: Îi asigur pe toți cei care suferă ca nu voi sta cu mâinile în sân

UPDATE ORA 02.34 Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI, Raed Arafat, a anunțat, sâmbătă dimineața, că 27 de persoane și-au pierdut viața și 155 sunt internate în momentul de față la diverse spitale din București, în urma incendiului puternic care a avut loc vineri seară în clubul Colectiv din Capitală.

"Ultima informare pe care o avem de la toate spitalele arată că numărul care a fost acum o oră, în spitale, este de 155 de persoane. Bineînțeles, unele dintre ele s-ar putea să plece acasă. Au fost inițial 180. A scăzut numărul, dar rămân pacienții care necesită internare, cu arsuri mari și care sunt într-o stare gravă", a spus Raed Arafat, la România TV.

El a mai precizat că 27 de persoane au decedat, ultima victimă fiind înregistrată la Spitalul Universitar.

A menționat că, în plus față de spitalele ocupate deja, s-au oferit locuri suplimentare la Spitalul SRI, la Spitalul Militar, la Institutul de Boli Cardiovasculare, dar și că s-a mobilizat aparatură de la Spitalul Fundeni către Spitalul Universitar și Spitalul de arși.

De asemenea, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat, la Digi24, că este posibil ca o parte dintre răniți să fie redirecționați către alte spitale.

"Spitalele din București aveau numărul de pacienți pe care îl au în mod obișnuit. Evident că s-au luat toate măsurile pentru a putea face față acestei situații excepționale. Este posibil să redirecționăm pacienți către alte spitale. (...) În momentul de față se încearcă stabilizarea situației pe spitalele de urgență, unde au fost aduse victime", a spus Bănicioiu.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » UPDATE Incendiul din Capitală - Arafat: 27 de persoane au murit, 184 au fost transportate la spital, 146 au rămas internate