Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cursă nebună în Constanţa, cu poliţia pe urmele lui. Şoferul fugar s-a înfipt cu Mercedesul în stâlp, apoi s-a ascuns într-un magazin (Video) 

Un şofer şi-a petrecut noaptea în secţia de poliţie, după ce, aseară, a refuzat să oprească la semnalele agenţilor. În loc să oprească, tânărul a apăsat pedala de acceleraţie.

de Veronica Micu

la 11.02.2020 , 07:39

Şoferul fugar a fost prins d poliţişti printre rafturile unui hypermarket Cursă nebună în Constanţa, cu poliţia pe urmele lui. Şoferul fugar s-a înfipt cu Mercedesul în stâlp, apoi s-a ascuns într-un magazin - capturi video

Un şofer şi-a petrecut noaptea în secţia de poliţie, după ce, aseară, a refuzat să oprească la semnalele agenţilor. În loc să oprească, tânărul a apăsat pedala de acceleraţie.

Urmărire ca în film, seara trecută, pe străzile din Constanţa. 

Poliţiştii au plecat în urmărirea unui şofer, care, în loc să oprească la semnalul lor, a demarat în trombă.

Articolul continuă după reclamă

După câţiva kilometri, tânărul de la volan a pierdut controlul direcţiei într-un sens giratoriu şi s-a înfipt cu maşina, un Mercedes, într-un stâlp. 

În goana lor nebună, şoferul şi prietenul care era pasager în maşină au fugit de la locul accidentului şi s-au ascuns într-un hypermarket.

Şoferul fugar, prins de poliţişti printre rafturile unui magazin

Într-un final, poliţiştii i-au prins pe cei doi şi i-au dus la secţie.

Au fost testaţi pentru consum de alcool şi substanţe interzise, rezultatul fiind negativ.

Şoferul, însă, nu avea permis.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Cursă nebună în Constanţa, cu poliţia pe urmele lui. Şoferul fugar s-a înfipt cu Mercedesul în stâlp, apoi s-a ascuns într-un magazin (Video)