Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Urmărire cu focuri de armă filmată în Bucureşti. Un şofer beat a gonit cu viteză prin oraş, încercând să scape de poliţie

Urmărire cu nouă focuri de armă, noaptea trecută, pe străzile din Capitală, după ce un şofer vitezoman nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Scenele s-au petrecut în cartierul Vitan. 

de Veronica Micu

la 07.10.2019 , 09:12

Şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor Urmărire cu nouă focuri de armă, noaptea trecută, pe străzile din Capitală - Imagine ilustrativă

Urmărire cu nouă focuri de armă, noaptea trecută, pe străzile din Capitală, după ce un şofer vitezoman nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Scenele s-au petrecut în cartierul Vitan. 

Bărbatul a fost observat, iniţial, de un agent aflat în timpul liber, care a anunţat dispeceratul. 

Şoferul nu a vrut să oprească la semnalele poliţiştilor de la Rutieră, astfel că agenţii au pornit în urmărirea tânărului de 28 de ani. 

Articolul continuă după reclamă

Urmărire cu focuri de armă în Bucureşti

Acesta din urmă nu a fost impresionat de cele nouă focuri de avertisment trase de oamenii legii, fiind prins abia după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar, în cartierul Vitan.

Patru persoane care se aflau în maşina care a provocat accidentul au fost duse la audieri la secţia 16 de Poliţie.

În urma verificărilor, s-a stabilit că şoferul vitezoman avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu deţinea permis de conducere.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Urmărire cu focuri de armă filmată în Bucureşti. Un şofer beat a gonit cu viteză prin oraş, încercând să scape de poliţie