Antena Meniu Search
x

Urmărire cu focuri de armă între o căruță și polițiștii de frontieră, în Satu Mare

Polițiștii de frontieră din Satu Mare au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a prinde doi bărbați care fugeau cu o căruță plină cu țigări de contrabandă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 26.10.2019, 14:54

Urmărire cu focuri de armă între o căruță și polițiștii de frontieră
Urmărire cu focuri de armă între o căruță și polițiștii de frontieră - politiadefrontiera.ro

Polițiștii de frontieră din Satu Mare au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a prinde doi bărbați care fugeau cu o căruță plină cu țigări de contrabandă.

Ieri dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii de frontieră au observat, în zona localității de frontieră Cidreag din Satu Mare, o căruță care părea să vină din Ucraina.

"Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la oprirea atelajului hipo, efectuând somațiile legale prin voce și, deoarece persoanele în cauză nu s-au supus, au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical.

La scurt timp atelajul hipo a fost oprit, în acesta aflându-se mai multe colete cu țigări.

Pe acelaşi subiect

Cele două persoane, ambele cetăţeni români domiciliați pe raza județului Satu Mare, au fost duse la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 11.350 de pachete cu țigări, în valoare totală de 132.800 lei.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării", se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Urmărire cu focuri de armă între o căruță și polițiștii de frontieră, în Satu Mare