Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Operaţiune dramatică a pompierilor din Covasna, după ce o vacă a căzut într-un canal. Au scos animalul după mai bine de o oră de chin (Video)

Misiune dificilă pentru pompierii din Covasna, solicitaţi să salveze o vacă de aproape 700 de kilograme, care căzuse într-un sistem de canalizare. 

de Redactia Observator

la 10.07.2018 , 15:11

Misiune dificilă pentru pompierii din Covasna, solicitaţi să salveze o vacă de aproape 700 de kilograme, care căzuse într-un sistem de canalizare. 

Operaţiunea de salvare, care a durat o oră, s-a desfăşurat pe strada Arcuşului din Sfântu Gheorghe.

Un video cu momentul salvării animalului a fost publicat pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Sfântu Gheorghe a intervenit astăzi pe strada Arcușului din municipiul Sfântu Gheorghe pentru salvarea unei bovine (vacă) căzută într-un sistem de canalizare.

Pompierii militari au reușit, după mai bine de o oră, să extragă bovina (de aprox. 700 kg) cu ajutorul unor role de furtun și a unui utilaj pus la dispoziție de un operator economic din Arcuș.

Felicitări tuturor celor implicați în operațiunea de salvare!", este mesajul ISU Covasna care însoţeşte imaginile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Operaţiune dramatică a pompierilor din Covasna, după ce o vacă a căzut într-un canal. Au scos animalul după mai bine de o oră de chin (Video)