Antena Meniu Search
x

Crimă orbilă în Vaslui. O femeie a fost găsită fără suflare şi cu multiple lovituri de cuţit, în propria casă

Poliţiştii din Vaslui trebuie să elucideze o crimă orbilă. O femeie dintr-o localitate din judeţ a fost descoperită fără suflare şi cu multiple lovituri de cuţit, în propria casă.

de Redactia Observator

la 26.05.2020, 12:05

Vezi și
  • Soţul ei de 59 de ani, s-a dus singur la poliţie.
  • Bărbatul a declarat că s-a trezit plin de sânge

Lângă ea stătea soţul, viu, dar cu o rană la umăr. Deşii vecinii spun că bărbatul era violent şi îşi bătea des soţia, acesta susţine că n-a avut nimic de-a face cu crima. S-ar fi trezit înjunghiat, dar n-a văzut făptaşul, pentru că era întuneric în casă.

Ginerele celor doi soţi e cel care a dat alarma la 112, în toiul nopţii. Poliţiştii şi medicii au ajuns imediat în localitatea Negreşti.

Au găsit femeia de 45 de ani într-o baltă de sânge. Soţul ei, un bărbat de 59 de ani, s-a dus singur la poliţie.

În faţa agenţilor, bărbatul a declarat că s-a trezit plin de sânge, dar nu stie ce s-a întâmplat. Era intuneric în casă, aşa că nu ştie nici cum a murit soţia lui.

Vecinii cred însă că el ar fi omorât-o, după care ar fi încercat să se sinucidă. Mai ales că omul nu avea ce să caute în casă. Avea interdicţie să se apropie de soţie.

Bărbatul devenea agresiv ori de câte ori consuma alcool, lucru care se întâmpla frecvent, spun vecinii. Cei doi soţi au patru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Crimă orbilă în Vaslui. O femeie a fost găsită fără suflare şi cu multiple lovituri de cuţit, în propria casă