Antena Meniu Search
x

Vasluian snopit în bătaie de iubită, după ce și-a jelit fosta nevastă, la beție

Un vasluian din satul Călimănești, comuna Puiești, a ajus la spital bătut măr, după un conflict aprins în familie. Bărbatul le-a povestit medicilor că soția, aprigă de fire, a fost cea care l-a lovit, deși rudele sunt convinse că omul ar fi fost agresat de fiul vitreg, în vârstă de 17 ani. 

de Redactia Observator

la 06.05.2019, 10:57

Bărbat din Vaslui la spital, după ce a fost bătut de iubită
Bărbat din Vaslui, bătut de iubită, după ce a devenit nostalgic la beție - Profimedia Images

Un vasluian din satul Călimănești, comuna Puiești, a ajus la spital bătut măr, după un conflict aprins în familie. Bărbatul le-a povestit medicilor că soția, aprigă de fire, a fost cea care l-a lovit, deși rudele acestuia sunt convinse că omul ar fi fost agresat de fiul vitreg, în vârstă de 17 ani.

Echipajele medicale sosite la fața locului l-au găsit pe bărbat bătut și beat criță, încă de la primele ore ale dimineții. Potrivit vremeanoua.ro, alături de el era și femeia acuzată că i-a aplicat o corecție, într-o stare chiar și mai accentuată de intoxicare cu alcool.

Deși din relatările lor prea multe nu s-au putut înțelege, în afară de unele dureri la coaste, medicii de la spitalul din Bârlad susțin că vasluianul avea răni serioase - traumatism cranio-cerebral și toracic. 

Suspină după fosta nevastă, la beție

Conform sursei citate, nevasta bărbatului s-ar fi supărat pentru că acesta tânjește după fosta soție, decedată în urmă cu câțiva ani, mai ales atunci când consumă un pahar în plus.

"Bărbatul de 43 de ani, din Călimănești, comuna Puiesti, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și toracic, prin agresiune, etilism acut. Este conștient, stabil și agitat, fiind redirecționat pentru investigații neurologice", a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Rudele victimei spun că de vină pentru bătaie ar fi și fiul femeii, de 17 ani, provenit dintr-o căsătorie anterioară. El ar fi fost cel care l-ar fi lovit pe tatăl vitreg, însă, pentru a nu-i cauza probleme, femeia a luat asupra ei întreaga responsabilitate.

Rămâne de văzut dacă bărbatul va depune plângere la poliție, pentru continuarea cercetărilor în dosar. Între timp s-a deschis o anchetă pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Vasluian snopit în bătaie de iubită, după ce și-a jelit fosta nevastă, la beție