Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Prahova şi-a ucis vecinul cu o lovitură de picior, ca în filmele cu arte marţiale

O crimă stupidă a avut loc în Prahova, după ce un bărbat l-a lovit cu piciorul în cap pe un vecin, după ce aceştia s-au luat la ceartă. Lovitura, parcă desprinsă din filmele cu arte marţiale.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.10.2020, 22:06

Crimă în Prahova, un bărbat şi-a ucis vecinul cu o lovitură de picior
Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de vecinul său în cap, cu piciorul - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Vecinul a fost declarat decedat, la faţa locului
  • Cei doi au început să se certe în stradă

Victima a căzut din picioare, lovindu-se cu capul de ciment, bărbatl fiind declarat decedat după sosirea medicilor.

"După ce a efectuat unele lucrări de renovare la imobilul recent achiziționat pe raza localității Șoimari, sat Lopatnița, jud. Prahova, pe fondul consumului de alcool, inculpatul F.V. a avut un conflict spontan cu un vecin, în timpul căruia i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona feței, împrejurare în care victima s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de partea carosabilă. În acest context, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral, care a condus la deces. Inculpatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile", informează autorităţile.

Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, în vederea stabilirii împrejurărilor necesare pentru justa soluționare a cauzei și care să contribuie la aflarea adevărului în procesul penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Prahova şi-a ucis vecinul cu o lovitură de picior, ca în filmele cu arte marţiale