Antena Meniu Search
x

Video Vedeta show-ului "Burlacul" din SUA, Colton Underwood, a dezvăluit că este gay. El şi-a cerut scuze public fetei care s-a chinuit să-l cucerească

Colton Underwood, fostul sportiv care şi-a obţinut faima în show-ul de televiziune "The Bachelor" a dezvăluit că este gay. El i-a cerut scuze lui Cassie Randolph, tânăra care a făcut tot posibilul să-l cucerească.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.04.2021, 18:11

Colton Underwood (Burlacul) şi Cassie Randolph se sărută pătimaş - Profi Media

Colton Underwood a anunţat că este gay

Colton Underwood a vorbit despre relaţia sa cu fosta iubită Cassie Randolph, în timpul unui interviu, pentru "Good Morning America". Fostul burlac, care a dezvăluit că este gay în timpul conversației cu Robin Roberts, i-a explicat că era foarte îndrăgostit de Randolph, în vârstă de 25 de ani, în timpul relației lor și a vrut să-i trimită un mesaj, scrie US Magazine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am fugit de mine de mult timp. M-am urât de mult timp", a mărturisit Colton Underwood. "Și sunt gay. Și m-am împăcat cu asta la începutul acestui an și am procesat-o. Și următorul pas în toate acestea a fost un fel de a anunța oamenii".

El a adăugat că era îndrăgostit de Cassie Randolph, ceea ce a făcut lucrurile mai confuze.

"Am intrat într-un loc cu viața mea personală, care era întunecat și rău, și pot enumera o grămadă de lucruri diferite, dar toate ar fi scuze", a spus tânărul de 29 de ani. "Aș vrea să spun că-mi pare rău pentru cum s-au terminat lucrurile. Am greşit. Am făcut o mulțime de alegeri greşite", a spus el.

Colton Underwood a cunoscut-o pe Cassie Randolph în timpul sezonului 23 din "The Bachelor". Perechea s-a format în 2018 şi cei doi au stat împreună până în mai 2020, când și-au anunțat despărţirea. La acea vreme, el a dezvăluit prin intermediul Instagram că, după luni de „auto-reflectare”, au decis să pună capăt relației.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Vedeta show-ului "Burlacul" din SUA, Colton Underwood, a dezvăluit că este gay. El şi-a cerut scuze public fetei care s-a chinuit să-l cucerească