Antena Meniu Search
x

Detalii despre victimele tragediei din Neamţ. Cei 9 români veneau acasă de sărbători, din Marea Britanie

Tragedie în prag de Crăciun, pe o şosea din Neamţ, după ce un microbuz plin cu români care se întorceau acasă de sărbători, din Marea Britanie, s-a înfipt în copacii de pe marginea drumului. Doi bărbaţi, de 40 şi 41 de ani, au murit pe loc în urma impactului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.12.2019, 09:06

Din accident a rezultat decesul a doi bărbați de 40, respectiv 41 de ani și rănirea a 7 persoane
Detalii despre victimele tragediei din Neamţ. Cei 9 români veneau acasă de sărbători, din Marea Britanie - ziarpiatraneamt.ro

Tragedie în prag de Crăciun, pe o şosea din Neamţ, după ce un microbuz plin cu români care se întorceau acasă de sărbători, din Marea Britanie, s-a înfipt în copacii de pe marginea drumului. Doi bărbaţi, de 40 şi 41 de ani, au murit pe loc în urma impactului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 1:50, pe DN 15 D, în localitatea Poienari, judeţul Neamţ.

Din motive încă necunoscute, şoferul de 29 de ani a pierut controlul volanului şi s-a înfipt cu microbuzul în copacii de pe marginea drumului. 

În urma impactului teribil, doi bărbaţi cu vârste de 40 şi, respectiv, 41 de ani, au murit pe loc, iar alţi şapte au fost răniţi. Dintre ei, cel mai grav este şoferul.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Din primele informaţii, toţi românii din microbuz sunt din Vaslui (Moara Domneasca, Văleni, Munteni de Sus).

Starea celor 7 răniți din tragedia din Poienari

- Bărbat de 29 de ani (şoferul), din Văleni, policontuzionat, contuzie de şold, TCC, TCF

- Bărbat în vârstă de 34 de ani, din Vaslui, policontuzionat accident rutier, traumatism cranio-facial (TCF) și traumatism cranio-cerebral (TCC) cu pierderea cunostintei, contuzie cranio-crebrala. În investigatii CT abdominal, bazin, gamba dreapta.

- Bărbat în vârstă de 31 de ani, din Văleni, policontuzionat, traumatism deschis gamba stanga, internat ortopedie.

- Bărbat în vârstă de 46 de ani, din Valea Romaneasca, policontuzionat, in curs de investigare radiologica, urmeaza CT coloana cervicala.

- Bărbat în vârstă de 51 de ani, din Muntenii de sus, policontuzionat, contuzie toraco-abdominala, contuzie coloana cervicala, internat ortopedie.

- Bărbat în vârstă de 45 de ani, din Moara Domneasca, policontuzionat, traumatism cranian, in curs de investigatii abdominale, urmeaza a se efectua CT.

- Bărbat în vârstă de 40 de ani, policontuzionat, traumatism cranio-cerebral, hematom intracranian, se fac demersuri pentru a fi transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Detalii despre victimele tragediei din Neamţ. Cei 9 români veneau acasă de sărbători, din Marea Britanie