Antena Meniu Search
x

Video Victor Socaciu a fost condus pe ultimul drum pe imnul Rapidului. Despărțire dureroasă de familie, prieteni și fani

Cantaretul de muzică folk Victor Socaciu a fost condus pe ultimul drum la Cornu, în judeţul Prahova. Artistul a ieşit din scenă pe imnul Rapidului, una dintre compoziţiile sale, intonat astăzi la căpătâiul său de giuleşteni. Versurile sale vor rămâne mereu în inimile celor care l-au ascultat cu emoție la Cenaclul Flacăra. 

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 20:22

Vezi și

A fost ultimul omagiu adus cântăreţului şi compozitorului Victor Socaciu de galeria Rapid. Imnul care i-a ridicat de atâtea ori în picioare pe giuleşteni a fost compus de talentatul artist care a fost condus astăzi pe ultimul drum la Cornu, locul în care a trăit în ultimii zece ani. Minute în şir, familia şi prietenii l-au aplaudat pentru ultima oară. Despărţirea a fost dureroasă.

Gabriela Socaciu, rudă: Ne-a terminat pe toți, am ținut toți foarte mult la el în familie, a fost o familie foarte unită familia lui.

Ana-Maria Socaciu, fiica artistului: A fost cea mai grea din aceste zile, dar ne alinăm cu gândul că viață asta pe pământ este scurtă, trecătoare. 

Rămân însă cântecele sale nemuritoare, iubite de generaţii întregi de fani ai Cenaclului Flacăra. 

Pe acelaşi subiect

Muzica lui Victor Socaciu a legat prietenii de o viaţă

Iar amintirile vor fi transmise mai departe. 

Max Neumark, prieten: Este o placă, un CD mai vechi, pe care l-am primit cu drag din partea lui Victor Socaciu. Este un titlu foarte interesant: Viață, iubirea cea dintâi. Vreau că să i-l dau fiicei dânsului, Iulia, care locuiește în Australia. 

Dincolo de scenă, de numele lui Victor Socaciu rămân legate mai multe proiecte din cariera sa de parlamentar.

Adrian Mărăcineanu, vicepreşedintele Asociației foștilor parlamentari: Cel mai important, pentru care i-a mulţumit Academia Română, a fost proiectul pentru legea culturii naţionale care se sărbătorește pe 15 ianuarie. 

Artistul s-a stins din viaţă pe 27 decembrie, după mai multe probleme de sănătate, printre care şi COVID. Peste două săptămâni ar fi împlinit 69 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Victor Socaciu a fost condus pe ultimul drum pe imnul Rapidului. Despărțire dureroasă de familie, prieteni și fani