Antena Meniu Search
x

VIDEO 26 de oameni au murit înecaţi în Gange, după ce barca lor, supraîncărcată, s-a scufundat

Cel puţin 26 de persoane şi-au pierdut viaţa în naufragiul unei ambarcaţiuni care transporta sâmbătă credincioşii de la o sărbătoare religioasă, în estul Indiei, potrivit unui nou bilanţ anunţat duminică de un responsabil local, relatează AFP. 

Ambarcaţiunea nemotorizată şi supraîncărcată s-a răsturnat în Gange, în apropiere de Patna, capitala statului  Bihar. Victimele veneau de la sărbătoarea hindusă Makar Sakranti în acest oraş.

Nu se cunoaşte numărul exact a persoanelor care se aflau la bord. Poliţia a anunţat că ambarcaţiunea transporta aproape 40 de persoane. Un bilanţ anunţat sâmbătă de poliţie indica 19 morţi. 

"Echipele de salvare au recuperat 22 de cadavre în cursul nopţii şi alte patru în această dimineaţă.", a declarat telefonic Anirudh Kumar, de la securitatea civilă de stat.

Printre supravieţuitori, se află şi un copil de 18 luni, care a fost spitalizat la Patna.

Autorităţile au cerut deschiderea unei anchete în acest caz. Naufragiile sunt frecvente în India, cauzele fiind în general starea precară a ambarcaţiunilor şi supraîncărcarea acestora cu pasageri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » VIDEO 26 de oameni au murit înecaţi în Gange, după ce barca lor, supraîncărcată, s-a scufundat