Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video dramatic în Neamţ. Un tractor a căzut într-un pârâu, şoferul a fost prins între cabină şi un mal de pământ

Pompierii de la ISU Neamţ au intervenit, astăzi, în jurul orei 11.30, în localitatea Răucești, după ce un tractor a căzut într-un pârâu. Şoferul a rămas prins în utilajul agricol.

de Veronica Micu

la 10.06.2019 , 13:04

Pompierii de la ISU Neamţ au intervenit, astăzi, în jurul orei 11.30, în localitatea Răucești Un tractor a căzut într-un pârâu, şoferul a fost prins între cabină şi un mal de pământ - ISU Neamţ

Pompierii de la ISU Neamţ au intervenit, astăzi, în jurul orei 11.30, în localitatea Răucești, după ce un tractor a căzut într-un pârâu. Şoferul a rămas prins în utilajul agricol.

La locul solicitarii s-au deplasat 3 echipaje de pompieri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și un autoturism de serviciu, mai transmite ISU Neamț.

Șoferul de 52 de ani a rămas prins între cabina tractorului și un mal de pământ, pompierii acţionând pentru extragerea acestuia.

Articolul continuă după reclamă

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!

Într-un final, bărbatul a fost scos de militari conştient, fiind preluat de un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor. 

Ulterior, victima a fost preluată de echipajul EPA şi transportată la CPU Târgu Neamţ.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Video dramatic în Neamţ. Un tractor a căzut într-un pârâu, şoferul a fost prins între cabină şi un mal de pământ