Antena Meniu Search
x

VIDEO SPECTACULOS! Trei DELFINI jucăuşi însoţesc barca unui grup de migranţi către ţărmul românesc

În urmă cu o săptămână, Garda de Coastă a intrat în alertă după ce o navă cu un grup de migranţi plutea în derivă, în Marea Neagră. 

În urmă cu o săptămână, Garda de Coastă a intrat în alertă după ce o navă cu un grup de migranţi plutea în derivă, în Marea Neagră. 

Vasul a fost detectat de poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagră – SCOMAR în timp ce se îndrepta din apele internaţionale spre cele teritoriale româneşti.

Nava cu migranţi, care se afla în derivă, a transmis prin sistemul radio mesaje de ajutor, vremea fiind nefavorabilă. Ulterior, ambarcaţiunea a fost adusă în Portul Midia.

La bord se aflau 153 de persoane, între care 53 de copii cu vârste cuprinse între 1 şi 3 ani. 

Nimeni nu ştie însă că pe parcursul a mai multe mile marine, în larg, nava de irakieni a fost însoţită de trei delfini jucăuşi, care efectiv parcă dirijau vasul către ţărmul românesc.

Ziua de Constanta a intrat în posesia filmării chiar de la unul dintre migranţi care se află cazaţi în Constanţa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » VIDEO SPECTACULOS! Trei DELFINI jucăuşi însoţesc barca unui grup de migranţi către ţărmul românesc