Antena Meniu Search
x

Vietnamez prins încercând să intre ilegal în ţară. A trecut Dunărea cu o barcă gonflabilă

Un cetăţean vietnamez a încercat să intre ilegal în România trecând Dunărea, dinspre Bulgaria, cu o barcă gonflabilă. Bărbatul a fost descoperit pe malul românesc al fluviului de către poliţiştii de frontieră.

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 14:40

Un vietnamez care a încercat să intre ilegal în ţară a trecut Dunărea cu o barcă gonflabilă - Profimedia

Migrantul avea un permis de rezidenţă eliberat de autorităţile din Bulgaria şi a fost descoperit de poliţiştii de frontieră pe malul românesc al Dunării, lângă o barcă gonflabilă.

"În data de 09.01.2023, în jurul orei 9,55, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Corabia, pe timpul desfăşurării unei misiuni de supraveghere a zonei de frontieră, au observat la malul românesc al fluviului Dunărea o persoană de sex masculin, alături de care se afla o barcă gonflabilă. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la identificarea persoanei şi conducerea acesteia la sediul instituţiei pentru efectuarea verificărilor suplimentare. Asupra persoanei în cauză s-a găsit un permis de rezidenţă eliberat de autorităţile din Bulgaria", a precizat sursa citată, potrivit Agerpres.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că migrantul este cetăţean vietnamez, în vârstă de 39 de ani, care a trecut ilegal frontiera României dinspre Bulgaria, cu ajutorul unei bărci gonflabile. Cetăţeanul vietnamez a declarat că intenţiona să ajungă pe cont propriu în Germania.

Bărbatul a fost preluat de autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Vietnamez prins încercând să intre ilegal în ţară. A trecut Dunărea cu o barcă gonflabilă