Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea. Dă urât după aia”. Decizia luată de Pescobar, după ce ANPC i-a închis trei restaurante

După ce ANPC a decis să închidă temporar trei restaurante deținute de Paul Nicolau, pentru că au găsit mai multe nereguli, inclusiv pește stricat, omul de afaceri a hotărât să își scoată la vânzare un bolid de lux.

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 16:22

"Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia”, a postat omul de afaceri pe TikTok.

Prețul de plecare pentru un Urus Lamborghini este de peste 300.000 de euro.

Restaurantele lui Pescobar închise de ANPC

După ce unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucureşti, Taverna Racilor, a fost închis de comisarii de la Protecţia Consumatorului, inspectorii au luat măsuri şi în privinţa restaurantului din Timişoara. ANPC a găsit aceleaşi nereguli în acest restaurant al lui Pescobar, între care mâncare ţinută în condiţii insalubre sau cu o dată de expirare depăşită, muşte, grătare ruginite, alimente stricate şi mizerie. 

Pe acelaşi subiect

În Restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău, inspectorii ANPC au găsit mai multe abateri, motiv pentru care s-a decis închiderea localului până când sunt remediate neregulile. Proprietarul, celebru sub numele de Pescobar, nu recunoaşte problemele şi îşi primeşte în continuare clienţii

În ceea ce priveşte restaurantul Taverna Racilor din Timişoara, inspectorii ANPC au luat aceeaşi decizie în urma unui control. Comisarii de la Protecţia Consumatorului au decis să pună lacătul, după ce au descoperit zeci de nereguli. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea. Dă urât după aia”. Decizia luată de Pescobar, după ce ANPC i-a închis trei restaurante