Antena Meniu Search
x

Video "Vino repede că nenea Gheorghe e mort". Bătrân din Botoşani, atacat cu sălbăticie, jefuit şi ucis în propria casă. Criminalii sunt liberi

Scene desprinse dintr-un film de groază s-au petrecut ieri într-o comună din Botoşani. Un bărbat de 85 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce ar fi fost atacat, bătut şi ameninţat în propria casă de persoane necunoscute. În plus, agresorii i-au luat şi o sumă considerabilă de bani. Medicii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze. Nu ar fi fost însă, prima dată când bărbatul a fost ameninţat şi atacat în propria casă. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 18.01.2024, 09:52

Vezi și

Bărbatul locuia împreună cu soţia sa bolnavă în Coşula, judeţul Botoşani. Coşmarul lor a început la finalul anului trecut, atunci când bărbatul ar fi fost atacat, într-o noapte, în propria casă şi ameninţat cu cuţitul, pentru suma de 7.000 de lei. Tâlharii l-au tăiat la o mână iar bărbatul a ajuns la spital. 

Vecin: A mai fost bătut şi spunea că dacă zice la poliţie vine şi îl omoară. Am sunat noi pe fata lui, a venit, l-a dus la spital şi spitalul a sesizat poliţia. 

Poliţiştii au deschis atunci o anchetă pentru tâlhărie, însă autorii nu au fost găsiţi. Între timp, bărbatul a fost externat din spital şi s-a întors acasă.

Bătrân din Botoşani, ucis din răzbunare

Pe acelaşi subiect

Ieri, însă, cei doi bărbaţi s-au întors să se răzbune şi l-au ucis pe bătrân.

Vecin: Nevasta mortului i-a anunţat pe copii şi copiii au anunţat-o pe nevasta mea. Nevasta mea a venit şi a văzut, a început să plângă şi m-a sunat pe mine şi a zis că vino repede că nenea Gheorghe e mort şi eu atunci repede am sunat la poliţie.

În urma apelului la 112, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie dar şi o ambulanţă, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru bărbat.

Carmen Răgoșcă - SJA Botoşani: Am găsit o persoană cu multiple traumatisme, probabil prin agresiune, care nu a necesitat manevre de resuscitare, constatându-se decesul. 

Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi îi caută în continuare pe criminali. Între timp s-a deschis un dosar penal pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Vino repede că nenea Gheorghe e mort". Bătrân din Botoşani, atacat cu sălbăticie, jefuit şi ucis în propria casă. Criminalii sunt liberi