Antena Meniu Search
x

Vrei să fii POLIŢIST? Află ce trebuie să faci. Poliţia Română a transmis un MESAJ, în urmă cu câteva ore

Dacă vrei să fii polițist, dar ți se pare că e prea complicat, ei bine, experienţele celor care urmează şcolile de agenţi s-ar putea să te motiveze.

Dacă ți-ai dorit să fii polițist, dar până acum ți s-a părut că e prea complicat sau nu-ți este accesibil, ei bine, experienţele şi opiniile unora dintre cei care urmează cursurile şcolilor de agenţi de poliţie s-ar putea să te motiveze să-ţi urmezi visul.

Poliţia Română a publicat, în urmă cu câteva ore, un material video prin care promovează admiterea la aceste unităţi, organizată în premieră, într-o sesiune la începutul anului 2018. 

Înscrierile se fac până în 5 decembrie şi sunt disponibile 1.600 de locuri pentru viitori poliţişti.

Pe acelaşi subiect

Mulți sunt atrași de meseria de polițist. Unii pentru că simt nevoia de a "face dreptate" sau pentru a apăra alți oameni, alții pentru că simt nevoia să-și disciplineze viața și caută o stabilitate și responsabilizare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă ai cochetat cu ideea de a fi polițist, află că, "în perioada 13 - 21 ianuarie 2018, Școala de Agenți de Poliție 'Septimiu Mureșan' Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an", este anunţul transmis de Poliţia Româmă.

"Pentru o carieră în Poliție, poți candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la școala din Cluj-Napoca.

Până pe 5 decembrie, toți cei interesați se pot inscrie la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia", se mai arată în mesaj. 

Condițiile și actele care sunt necesare la înscriere le găsiţi AICI

Ultima sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost: proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatică limba română și  limba străină). Ultimele medii de admitere au fost 67 puncte din 100, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina și 77 puncte din 100,la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Probele pentru sesiunea 2018, tematica și bibliografia vor fi afișate în cel mai scurt timp, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Vrei să fii POLIŢIST? Află ce trebuie să faci. Poliţia Română a transmis un MESAJ, în urmă cu câteva ore