Antena Meniu Search
x

Vremea 27, 28 februarie şi 1 martie 2018. ANM a dat prognoza meteo actualizată

Meteorologii de la ANM au transmis prognoza meteo actualizată pentru zilele de 27, 28 februarie şi 1 martie 2018. Vremea e deosebit de rece în toată ţara.

Vremea va fi foarte rece pe 27, 28 şi 29 februarie, anunţă prognoza meteo de la ANM - Observator

Meteorologii de la ANM au transmis prognoza meteo actualizată pentru zilele de 27, 28 februarie şi 1 martie 2018. Vremea e deosebit de rece în toată ţara.

În noaptea de luni spre marţi, vremea va fi tot mai rece în cea mai mare parte a ţării, transmite ANM. Intensificările de vânt vor accentua senzaţia de frig. Va ninge local abundent, în jumătatea de sud a teritoriului, unde se va depune strat consistent de zăpadă, iar în rest pe arii mai restrânse îndeosebi în a doua parte a nopţii.

Va fi vânt în regiunile sudice şi sud-estice şi pe crestele montane, unde vor fi rafale de 55-65 km/h şi local de peste 70 km/h în Dobrogea şi jumătatea estică a Munteniei, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii sub 50 m. Minime între -18 şi -8 grade, cu valori mai scăzute în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei.

Vremea, marţi, 27 februarie 2018

Va fi ger noaptea şi dimineaţa, iar în Moldova şi în estul Transilvaniei şi pe parcursul zilei. Va ninge - ziua, pe arii extinse, iar noaptea local în sud-vest. Ninsorile vor fi mai intense în primele ore ale intervalului în sud-estul teritoriului, unde pe parcursul zilei vântul va continua sã prezinte intensificãri cu viteze la rafalã de pânã la 55...65 km/h şi trecãtor de peste 70 km/h, viscolind şi spulberând zãpada, apoi va diminua semnificativ. Maxime între -13 şi -2 grade, iar minime între -18 şi -7 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, sub -20 de grade.

Vremea, miercuri, 28 februarie 2018

Ger dimineaţa şi noaptea, în toate regiunile, iar în cele extracarpatice, pe arii restrânse şi pe parcursul zilei. Va ninge moderat cantitativ În Dobrogea, Muntenia, jumãtatea de sud a Moldovei şi local în Oltenia. Vânt cu unele intensificãri sud-estul teritoriului, unde ninsoarea va fi temporar viscolitã, iar zãpada spulberatã. Maxime între -12 şi -2 grade, iar cele minime, în general, între -21 şi -11 grade.

Vremea, joi, 1 martie 2018

Ger dimineaţa şi noaptea în toate zonele ţării, iar pe parcursul zilei în Moldova, în estul Transilvaniei şi izolat în regiunile sudice. Ninsori slabe, ziua în zona montană, iar noaptea în regiunile sud-vestice. Vânt la munte şi în est. Maxime între -15 şi -2 grade, iar minime în general între -22 şi -6 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei.

Vremea în Bucureşti

Marţi: ger, ninsoare, vant, max -7gr, min -15 gr la periferie

Miercuri: ger, min de -18 gr, max de -8, ninsori, vant

Joi: ger, max -9, min -17

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Vremea 27, 28 februarie şi 1 martie 2018. ANM a dat prognoza meteo actualizată