Antena Meniu Search
x

Meteorologii au actualizat prognoza până la sfârşitul săptămânii. Când revin ninsorile

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea până la sfârşitul săptămânii. Potrivit ANM, vremea se va mai încălzi în weekend.

Vremea se schimbă din nou! Meteorologii au actualizat prognoza până la sfârşitul săptămânii. Când revin ninsorile în Bucureşti şi în ţară - Pixabay

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza meteo până la sfârşitul săptămânii. Potrivit ANM, vremea se va mai încălzi în weekend, temperaturile urmând să ajungă şi la 10 grade Celsius în estul şi nord-estul ţării.

Potrivit meteorologilor, noaptea trecută au fost înregistrate temperaturi negative în toată ţara, cea mai scăzută fiind de -21 de grade Celsius, în Rădăuţi, judeţul Suceava.

Temperaturile nu au urcat mai mult de -1 grad, aceasta fiind şi minima cea mai ridicată, înregistrată în localităţile Jimbolia şi Banloc din judeţul Timiş, în Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi şi în Calafat şi Băileşti, judeţul Dolj.

Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară

Miercuri

Vreme rece în regiunile sudice, estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 5 grade, iar minimele între -13 şi -3 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali.

Vor fi ninsori în zona Carpaţilor Meridionali şi a Subcarpaţilor Getici.

Joi

Vremea se va încãlzi în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 şi -2 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Local, în zonele joase de relief, îndeosebi în orele dimineţilor, va fi ceaţã şi ninsori slabe.

Vineri

Vreme calda în vestul, nord-vestul şi centrul ţãrii; Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 10 grade, cu cele mai ridicate valori în zona de deal din Banat şi Crişana, iar cele minime vor avea valori de la -17...-15 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã la 1...3 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în extremitatea de sud-est, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse.

Şi pentru weekend, meteorologii anunţă temperaturi uşor mai ridicate în estul şi nord-estul ţării.

Bucureşti

Miercuri

1 grad Celsius, nori.

Joi

3 grade Celsius, variabil.

Vineri

3 grade Celsius, variabil.

Meteorologii anunţă că ninsorile revin săptămâna viitoare, în majoritatea zonelor ţării noastre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Meteorologii au actualizat prognoza până la sfârşitul săptămânii. Când revin ninsorile