Antena Meniu Search
x

Zeci de bistriţeni au protestat la Primărie, revoltaţi că banii publici ar putea fi daţi pe cuşti pentru veveriţe!

Zeci de bistriţeni au ieşit în stradă, nemulţumiţi că municipalitatea dă viaţă unor proiecte fanteziste în loc să asfalteze străzi.

Vezi și

Zeci de bistriţeni au ieşit în stradă, nemulţumiţi că municipalitatea dă viaţă unor proiecte fanteziste în loc să asfalteze străzi. Cu pancarde în mâini, pe care şi-au scris doleanţele, oamenii au cerut autorităţilor să nu mai risipească banii publici pe struţi, mere, ouă gigant de Paşte sau pe cuşti pentru veveriţe.

Cu pancarde în mâini, zeci de bistriţeni au protestat aseară în faţa statuii lui Andrei Mureşanu, situată în centrul oraşului, chiar în faţa primăriei.

Vrem să oprim proiectele fanteziste. Suntem sătui de cletuirea pe prostii a banilor publici. S-au cheltuit zeci de milioane de lei, poate peste 100.000 de lei pe lucruri care nu sunt necesare oraşului, explică Florin Chereji, presedinte Asociatia Bistrita Civica.

Manifestanţii s-au declarat nemulţumiţi de construcţiile megalomanice făcute de primărie, ce au înghiţit zeci de milioane de lei, dar care nu-şi au utilitate, acuză protestatarii. 

Printre acestea se numără pârtia de schi, un pod care nu duce nicăieri şi un aquapark. Dar şi demolarea stadionului din Parcul Municipal şi mutarea lui în altă parte, probabil, spun oamenii, cu intenţia de a crea terenuri pentru viitoare cartiere rezidenţiale pe malul apei.

Florin Chereji, preşedintele Asociaţiei Bistriţa Civică:

S-au cheltuiat bani pt tot felul de fantezii: struţi, mere, ouă gigant de Paşti, cuşca veveriţelor, în timp ce numeroase proiecte care trebuiesc făcute pentru oraşul Bistriţa stagnează. Avem 150 de străzi de pământ, străzi nemodernizate, dar şi străzi care apar asfaltate sunt în stare foarte proastă.

Oamenii vor să strângă semnături pentru a întocmi o petiţie cu revendicările lor, pe care să o înainteze autorităţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zeci de bistriţeni au protestat la Primărie, revoltaţi că banii publici ar putea fi daţi pe cuşti pentru veveriţe!