Antena Meniu Search
x

Video Surpriză totală după mega lovitură dată de DIICOT interlopilor din Galați. Decizie de neînţeles a judecătorilor, după cele 165 de persoane duse la audieri

După lovitura puternică dată de DIICOT clanurilor de proxeneți și interlopi din Galați, operaţiune în care au fost duse la audieri 165 de persoane, au venit şi mandatele de reţinere. Nu s-a putut mai mult de 7, din 165 de persoane audiate. Însă, chiar şi aceste 7 persoane propuse pentru reţinere au primit arest la domiciliu.

de Redactia Observator

la 26.03.2021, 15:07

Vezi și

Fail total după mega acţiunea DIICOT împotriva lumii interlope din Galaţi

O acţiune cum rar s-a văzut în România a avut loc zilele trecute, când procurorii au dat năvălit peste mafioţii din Galaţi şi nu numai. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Galați au efectuat un număr de 74 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Galați, Brăila și Dâmbovița. Totuşi, din 74 de precheziţii şi 165 de audiaţi, doar 7 persoane au propuse pentru arestare, iar judecătorii au decis că în cazul acestor 7 persoane se impune doar arestul la domiciliu. 

Acţiunea vine la scurt timp după destructurarea clanului de proxeneți Spaidăr, de la care polițiștii au confiscat mai toată averea și tot ce putea fi confiscat, inclusiv un bolid de lux Lamborghini Anventador.

Acțiunea de amploare a procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Galați și a ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Galați a vizat destructurarea uneia dintre cele mai mari grupări infracționale organizate, specializate în comercializarea de droguri de risc și mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza județelor Galați și Brăila, dar și a altor persoane care desfășoară activități infracționale similare pe raza celor două județe. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate diverse cantități de droguri de risc și mare risc, substanțe psihoactive și diverse sume de bani.

Clanul de proxeneţi Spaidăr a fost destructurat

Averea clanului de proxeneţi Spaidăr a fost scoasă la licitaţie de statul român, după destructurarea clanului, printre bunurile de lux aflându-se şi un bolid Lamborghini Aventador, în valoare de sute de mii de euro.

Agenția de stat informează că a inițiat demersuri similare, formulând cereri adresate, după caz, procurorului sau instanței, în vederea încuviințării valorificării cu privire la toate bunurile mobile aflate în administrare, o valoare estimată la aproximativ 2.500.000 euro. Agenţia informează că urmează a valorifica prin licitații publice următoarele bunuri: Lamborghini Aventador, Skoda Octavia, BMW 218D, BMW 216D, Volkswagen Passat, BMW 540D Xdrive, precum și 10.608 litri motorină. Gruparea interlopă "spaidăr" a fost destructurată de poliţişti, în februarie, după o intervenţie în trei judeţe, dar şi pe teritoriul Spaniei, la unul dintre membrii clanului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Surpriză totală după mega lovitură dată de DIICOT interlopilor din Galați. Decizie de neînţeles a judecătorilor, după cele 165 de persoane duse la audieri