Antena Meniu Search
x

Video Zeci de vasluieni au anunţat la 112 că li s-au furat maşinile, după ce au uitat unde au parcat. Localnicii dau vina pe băutură

Zeci de vasluieni şi-au declarat maşinile furate, când de fapt au uitat unde le-au parcat. Agenţii de la Rutieră au luat reclamaţiile în serios şi au căutat în tot oraşul, până când ceva li s-a părut suspect. Erau prea multe plângeri şi niciun indiciu despre un eventual furt. Şoferii îşi aminteau în cele din urmă unde le-au lăsat, aşa că îşi retrăgeau plângerile. Localnicii pun totul pe seama consumului de alcool.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 17:37

Vezi și

În raportul activității, de anul trecut, autorităţile din Vaslui au sesizat o situație oarecum comică. Majoritatea vasluienilor care au sunat panicați să anunțe că le-a fost furată maşina sunt, de fapt, fie persoane dezorientate, fie ...uituce.

Dan Pelin, comisar șef: În proporţie de aproximativ 70%, chiar şi mai bine, acestea sunt generate de greşelile persoanelor vătămate care uită unde îşi parchează autoturismele. 

Aproape toate reclamaţiile au fost alarme false

Vasluienii mărturisesc că aceste reclamații au un cu totul alt substrat. Aceştia bănuiesc că erau în anumite stări euforice, care i-au făcut să uite unde și-au lăsat maşinile. 

Pe acelaşi subiect

Localnic: Alţii poate cu bună ştiinţă, alţii vor să profite de o conjunctură. 

Localnic: Doar dacă eşti sub influenţă a alcool, a altceva în afară de alcool, într-o cantitate mai mare, ca să nu comentez mai mult.

Localnic: Cum să uite? Uită cu intenţie probabil. Ei zic că uită, dar nu cred că au uitat. 

În anul 2023, au fost înregistrate 37 de sesizări la Poliție legate de furtul unor mașini, dintre care 25 au fost alarme false ale unor vasluieni, care au uitat unde le-au parcat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Zeci de vasluieni au anunţat la 112 că li s-au furat maşinile, după ce au uitat unde au parcat. Localnicii dau vina pe băutură