Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ziua Copilului, sărbătorită cu distracţie şi aventură. Sandviş uriaş făcut de copiii din Capitală

A fost ziua în care copiii au fost mai răsfăţaţi ca oricând. Întâi iunie i-a găsit în parcurile de aventuri, la rafting, în şaua cailor sau a bicicletelor. Iar vremea frumoasă a contribuit din plin la distracţia prichindeilor de peste tot.

de Redactia Observator

la 01.06.2018 , 20:58

A fost ziua în care copiii au fost mai răsfăţaţi ca oricând. Ziua de 1 iunie i-a găsit în parcurile de aventuri, la rafting, în şaua cailor sau a bicicletelor. Iar vremea frumoasă a contribuit din plin la distracţia prichindeilor de peste tot.

La 3 ani şi câteva luni, Nicolas încearcă pentru prima dată un traseu de aventură în copaci într-un parc din Capitală. Mama sa îl vede deja un viitor alpinist. Nu va trece mult timp şi va încerca şi el tiroliana. Ca să încerci toate activităţile ai nevoie de puţin curaj şi.. ceva muşchi.

Senzaţii tari au trăit şi cei care au ajuns la rafting pe râul Arieş, în judeţul Alba. Pentru această zi a fost aleasă o zonă cu apă mică, ca toţi copiii să fie în siguranţă.

Vezi și

Cei mici au fost răsfăţaţii zilei şi în Baloteşti. O trupă de cascadori profesionişti au reconstituit pentru ei bătăliile importante din istorie. Iar cei talentaţi au urcat pe scenă.

În schimb, în Capitală, au făcut un sandviş uriaş, de o mie de porţii.

Iar la Muzeul Satului, s-a ţinut cea mai importantă competiţie sportivă a zilei: cursa bebeluşilor. Vedetele întrecerii au fost tripletele Maria, Magdalena şi Malvina.

În România sunt peste 4 milioane de copii. Raportul dintre fete şi băieţi este aproape egal. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Ziua Copilului, sărbătorită cu distracţie şi aventură. Sandviş uriaş făcut de copiii din Capitală