Antena Meniu Search
x

Video "E gol, e totul gol, spaţiul ei în pat este gol". Interviu cu mama lui Melis, tânăra ucisă în Craiova. Astăzi ar fi împlinit 16 ani

La aproape şase săptămâni de când destinul lui Melis a fost frânt mult prea devreme, mama fetei ucisă în Grădina Botanică din Craiova vorbeşte pentru prima dată despre fiica sa, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Observator. Astăzi, Melis ar fi împlinit 16 ani. Familia nu-şi explică cum un tânăr cu care nu avea nicio legătură a putut s-o ucidă cu sânge rece. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 08.08.2023, 17:24

Vezi și

Zâmbet cald, ochi mari şi luminoşi şi o ambiţie nemărginită când venea vorba de visele ei. Aşa era Melis. Astăzi ar fi împlinit 16 ani. 

Ana Maria Lungu, mama lui Melis: Voia să mergem în America şi are chiar pentru 2024 făcut acest plan. Planul financiar, cum vom strânge banii ca să putem să mergem. Tati câţi bani va strânge, mami câţi bani pe lună, ea, sora şi vindem o maşină, făcea tot felul de calcule. Are exact cu tot cu bagaj, cu ce îşi va lua în bagaj, ce trusă de cosmetice, mâncare.

Destinul lui Melis a fost spulberat în plină zi

Destinul i-a fost spulberat într-o zi neagră de 27 iunie, când fata a fost atacată în plină zi în Grădina Botanică din Craiova. Mersese acolo cu prietenul ei, Emi, când un tânăr necunoscut, fiu de poliţist, i-a înjunghiat pe amândoi. Ea a murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

Ana Maria Lungu, mama lui Melis: Nu înţelegem deloc ce s-a întâmplat şi ce a fost de fapt atunci. Noi vrem cu tot dinadinsul să o avem din nou lângă noi, viaţa să continue cum a fost până în acea zi, să o simţim, să o pup, cum făceam de obicei. E gol, e totul gol, spaţiul ei în pat este gol. E o durere extraodinară, te doare fiecare parte din corp, fiecare celulă, o durere imensă! 

Criminalul de 17 de ani se află acum în arest preventiv

Filmul tragediei rămâne încă plin de întrebări fără răspuns. Ucigaşul, reţinut de Poliţie în aceeaşi zi, a făcut mărturisiri halucinante. I-ar fi atacat pe cei doi tineri într-un acces de furie. Băiatul de 17 ani, cadet la o şcoală militară, este acum în arest preventiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Exclusiv Observator » "E gol, e totul gol, spaţiul ei în pat este gol". Interviu cu mama lui Melis, tânăra ucisă în Craiova. Astăzi ar fi împlinit 16 ani