Antena Meniu Search
x

E şoc în California. 13 copii au fost torturați de părinți întreaga viaţă

O familie din California a dat dovadă de o cruzime greu de înţeles. 13 copii au avut şi pe toţi i-au torturat întreaga viaţă. I-au legat cu lanţuri de pat

Vezi și

E şoc în California. O familie a dat dovadă de o cruzime greu de înţeles. 13 copii au avut şi pe toţi i-au torturat întreaga viaţă. I-au legat cu lanţuri de pat şi i-au înfometat. Şapte dintre ei sunt adulţi, dar abia dacă arată ca nişte adolescenţi. Arestaţi, cei doi soţi nu au putut da o explicaţie pentru comportamentul inuman.

Scene de groază li s-au înfăţişat poliţiştilor care au pătruns în această casă. Murdari, înfometaţi, legaţi cu lanţuri de pat, 12 copii trăiau în condiţii greu de imaginat. Iar mirosul era imposibil.

Cea de-a treisprezecea victimă, în vârstă de 17 ani, a reuşit să fugă şi a sunat la numărul de urgenţă de pe un telefon găsit în casă. Era atât de slăbită şi subnutrită încât autorităţile au crezut că are cel mult 10 ani.

Medicii cred că cele 13 victime vedeau lumina zilei foarte rar. La sosirea poliţiştilor, erau atât de înfometaţi încât i-au implorat să le dea ceva de mâncare. 

Într-o poză surprinsă în 2016, apar, cu toţii, purtând tricouri prin care sunt numiţi "obiecte". 

În acelaşi an, la ceremonia de reînnoire a jurămintelor părinţilor lor, apar îmbrăcaţi identic şi nimeni nu le-ar da mai mult de 10, 12 ani. Însă, şapte dintre ei au între 18 şi 27 de ani. Niciunul nu a mers, vreodată, la şcoală.

Părinţii au fost arestaţi şi puşi sub acuzare pentru tortură. Cauţiunea a fost fixată la nouă milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » E şoc în California. 13 copii au fost torturați de părinți întreaga viaţă