Antena Meniu Search
x

Trupurile a sute de morţi COVID-19, descoperite în Bolivia. Cadavrele, recuperate de pe străzi și din locuințe (Foto)

Peste 400 de cadavre ale unor persoane care ar fi murit din cauza COVID-19 au fost descoperite de autoritățile din Bolivia în două mari orașe, în doar cinci zile. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.07.2020, 12:16

  • O unitate specială de poliție a recuperat, în cinci zile, trupurile a 420 de persoane.
  • Potrivit estimărilor inițiale, până la 90% dintre acestea au decedat din cauza infecției cu noul coronavirus.

O unitate specială de poliție a recuperat, în cinci zile, trupurile a 420 de persoane, iar estimările sunt că până la 90% dintre acestea au decedat din cauza infecției cu noul coronavirus.

Col. Ivan Rojas, directorul forței speciale de combatere a infracțiunilor, a declarat că ofițerii săi au recuperat cadavrele de pe străzi, din vehicule și locuințe din La Paz și Santa Cruz.

Trupurile a sute de morţi COVID-19, descoperite în Bolivia

Institutul de Investigații Legale din Bolivia a declarat că, la nivel național, de la 1 aprilie până pe 19 iulie, lucrătorii săi au recuperat 3.016 cadavre ale unor pacienți suspecți de COVID-19, scrie abcnews.go.com.

Andrés Flores, directorul agenției, a declarat că departamentul Santa Cruz, care include orașul cu acest nume, a avut cel mai mare număr de decese, urmat de Cochabamba.

În cursul zilei de joi, oficialii au declarat că Bolivia a înregistrat 64,135 infecții confirmate cu coronavirus și 2,328 decese cauzate de COVID-19.

O unitate specială de poliție a recuperat, în cinci zile, trupurile a 420 de persoane
Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Trupurile a sute de morţi COVID-19, descoperite în Bolivia. Cadavrele, recuperate de pe străzi și din locuințe (Foto)