Antena Meniu Search
x

60.000 de morți în Europa din cauza coronavirusului

Peste un milion si jumatate de infectati la nivel mondial. Şi peste 95 de mii de morţi. Lumea a intrat în zodia COVID-19, iar cel mai greu tribut îl plăteşte Europa. Două treimi dintre decese s-au înregistrat aici. O celebră revistă pentru femei a afişat o copertă albă în luna aprilie.pentru ediţia din Italia.

de Redactia Observator

la 10.04.2020, 11:42

Vezi și

Peste un milion si jumatate de infectati la nivel mondial. Şi peste 95 de mii de morţi. Lumea a intrat în zodia COVID-19, iar cel mai greu tribut îl plăteşte Europa. Două treimi dintre decese s-au înregistrat aici. O celebră revistă pentru femei a afişat o copertă albă în luna aprilie.pentru ediţia din Italia. Iar revista Time are pe copertă un membru al personalului medical îmbrăcat în costum de protecţie.

Personalul medical din Italia are tot mai multe motive să zâmbească. Rata deceselor şi infectărilor este în scădere de șase zile consecutiv. Peste 2.000 de oameni au fost externaţi doar miercuri. Dar situaţia este departe de a fi sub control.

Medici din România şi Norvegia au ajuns zilele trecute în Peninsulă. Vor lupta cot la cot cu personalul italian, decimat de epidemia de coronavirus.

În Lombardia, medicii beneficiază şi de ajutorul primului robot asistent. Tommy înregistrează mesajele pacienţilor şi le transmite medicilor care intră astfel mult mai rar în contact cu bolnavii.

În Franţa, peste 12.000 de oameni au murit. Şi aici, virusul pierde tot mai mult teren.

Jean-Michel Marsal era în comă când a fost transferat în Germania. Astăzi, are 20 de kilograme în minus, dar e vindecat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spania rămâne cea mai afectată ţară din Europa. 683 de decese au fost înregistrate în doar 24 de ore. Poliţia locală a adus un omagiu muzical personalului medical.

O situaţie inedită s-a înregistrat în Cehia, unde mai mulţi nudişti au fost amendaţi pentru că nu purtau măşti. Imaginile au devenit virale. În această ţară s-au înregistrat 112 morţi şi peste 5 mii 500 de cazuri de infectare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » 60.000 de morți în Europa din cauza coronavirusului