Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A fost filmat momentul impactului dintre un camion şi un microbuz. 6 oameni au murit în accidentul din Israel

A fost filmat momentul impactului dintre un camion şi un microbuz, accident în urma căruia 6 oameni au murit, în Israel. Alte cinci persoane au fost rănite, patru dintre victime fiind în stare gravă.

de Redactia Observator

la 04.11.2018 , 18:36

Microbuzul a fost făcut praf în impactul cu camionul A fost filamt momentul impactului dintre un camion şi un microbuz. 6 oameni au murit în accidentul din Israel - i24news.tv

A fost filmat momentul impactului dintre un camion şi un microbuz, accident în urma căruia 6 oameni au murit, în Israel. Alte cinci persoane au fost rănite, patru dintre victime fiind în stare gravă.

Accidentul a avut loc pe Drumul 90, pe Valea Iordanului. În urmă cu câteva zile, pe aceeaşi şosea, în zona litoralului Mării Moarte, s-a produs un alt accident rutier grav.

Accidentul de duminică s-a produs în apropierea zonei Petzael, în Cisiordania. Un microbuz a intrat în coliziune frontală cu un camion. Cel puţin şase persoane au murit, iar cinci au fost rănite, patru fiind în stare gravă, anunţă autorităţile israeliene.

Articolul continuă după reclamă

Momentul impactului a fost filmat de camerele de supraveghere

Victimele sunt palestinieni care erau transportaţi cu microbuzul spre locurile de muncă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu câteva zile, tot pe Drumul 90, opt persoane au murit după ce un microbuz s-a lovit cu un vehicul de teren, în apropierea litoralului Mării Moarte, în partea israeliană.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri externe » A fost filmat momentul impactului dintre un camion şi un microbuz. 6 oameni au murit în accidentul din Israel