Antena Meniu Search
x

A fost încă o noapte de teroare la Hamburg. Mii de protestari au distrus şi au incendiat tot ce le-a ieşit în cale

Peste 160 de persoane, dintre care jumătate poliţişti, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Locuitorii sunt îngroziţi şi nu mai ies din case de teama violenţelor care au pus stăpânire pe oraş.

Vezi și

Peste 160 de persoane, dintre care jumătate poliţişti, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Locuitorii sunt îngroziţi şi nu mai ies din case de teama violenţelor care au pus stăpânire pe oraş.

Manifestanţii au ieşit în stradă nemulţumiţi de prezenţa lui Donald Trump şi a celorlalţi şefi de stat şi de Guvern la summitul G20.

Bun venit în Infern! Este mesajul cu care au fost întâmpinaţi liderii G20, la Hamburg.

Haosul s-a instaurat odată cu sosirea lui Donald Trump în Germania, atunci când sute de manifestanţi au blocat mai multe străzi ale oraşului, au dat foc la zeci de maşini şi au vandalizat bănci, instituţii şi magazine.

Nici hotelul unde este cazat preşedintele rus Vladimir Putin nu a scăpat de furia oamenilor.

Forţele de ordine au folosit tunurile cu apă pentru a alunga mulţimea.

De teama protestatarilor violenţi, Prima Doamnă a Statelor Unite nu a putut să iasă din casa de oaspeţi unde ea şi Donald Trump sunt găzduiţi pe perioada petrecută în Germania.

Tensiuni au fost şi la Summitul grupului celor 20. Confruntaţi cu poziţia dură a preşedintelui american privind comerţul liber şi schimbările climatice, liderii G20 au făcut apel la compromis. 

21 de lideri pariticipă la Summitul de la Hamburg: 19 şefi de stat şi de guvern şi cei doi reprezentanţi ai Uniunii Europene, Donald Tusk şi Jean Calude Junker.

Reuniunea se încheie azi, însă protestatarii ameninţă că se vor întoarce în stradă în număr şi mai mare, în această după-amiază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » A fost încă o noapte de teroare la Hamburg. Mii de protestari au distrus şi au incendiat tot ce le-a ieşit în cale