Antena Meniu Search
x

Video “A ucis-o cineva. Probabil a drogat-o”. Soţul fotomodelului ucis a plecat la Istanbul să afle adevărul

Sfârşit misterios al unui top-model internaţional, soţia unui român. Tânăra de 23 de ani a murit în condiţii suspecte în Turcia. Sofia era cazată într-un hotel din Istanbul, când ar fi căzut de la balconul camerei. De origine rusă, fata era căsătorită cu un tânăr din Oradea, model de succes şi el. Poliţiştii turci au făcut deja o primă arestare şi nu exclud varianta crimei.

de Redactia Observator

la 20.07.2022, 20:07

Vezi și

Sofia Olifirenko - topmodel internaţional, de 23 de ani, cu un portofoliu de invidiat. Tânăra cu chip angelic, de origine rusă, era plecată cu un contract în Turcia. Avea de onorat mai multe prezentări şi şedinţe foto în Istanbul şi stătea la un hotel din centrul oraşului. Sâmbătă, ceva s-a întâmplat în camera de hotel. Era trecut de miezul nopţii, când trupul tinerei a fost găsit pe asfaltul din faţa clădirii. Căzuse de la balcon.

Anchetatorii au împânzit locul, iar presa turcă spune că deja a fost arestat un posibil suspect. În imaginile filmate imediat după tragedie se vede un bărbat încătuşat, care este urcat în duba poliţiei. Poliţiştii turci iau în calcul că el ar fi responsabil pentru tragedie. Aceeaşi ipoteză o ia în calcul şi soţul tinerei.

Istvan Sarkozy, soţ: “A ucis-o cineva, sigur a fost aruncată. Probabil a drogat-o cineva. Ea niciodată în viaţa ei nu a luat droguri. Sunt sigur că ea nu ar fi făcut aşa ceva.”

Sofia şi Istvan se căsătoriseră în februarie anul acesta la Oradea. Amândoi erau răsfăţaţi ai marilor case de modă. El român, ea rusoaică de la capătul lumii, din Vladivostok. Cei doi s-au cunoscut în Turcia, din întâmplare, pe stradă. A fost dragoste la prima vedere.

Nimeni nu mai luase legătura cu fata, înainte tragediei

Istvan vorbise cu Sofia cu două zile înainte de tragedie. El era acasă, în România, se pregătea să plece în China pentru câteva şedinţe foto.

Istvan Sarkozy, soţ: “Am avut o ceartă. Nu am vorbit două, trei zile şi apoi când am încercat să o caut, nu era online. De trei zile nu a fost pe Whatspp. Am căutat-o pe mama ei. Mama ei ştia că e în România. Eu am fost şocat că nimeni nu ştie ce se întâmplă.”

Când a văzut că n-are nicio veste despre tânără, Istvan a mers la o secţie de poliţie din Bihor şi i-a anunţat dispariţia. Poliţiştii români au dat-o imediat în urmărire prin Interpol. Câteva ore mai târziu, câţiva colegi de-ai Sofiei l-au anunţat despre nenorocire. Devastat, bărbatul a plecat imediat în Turcia.

Istvan Sarkozy, soţ: “Sunt acum în Istanbul, la poliţie, să ştiu ce s-a întâmplat.”

Prietenii celor doi sunt şocaţi

Marius Molan, proprietarul agenţiei de modele: „Erau foarte fericiţi. Doi oameni minunaţi. Se completau extraordinar de frumos. Doi oameni pasionaţi de modă, de fashion. Nu m-aş fi gândit vreodată să se întâmple o astfel de tragedie, mai ales că ea avea experienţa acestor contracte în Istanbul, pe partea de modă-management.”

Poliţiştii trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat în camera de hotel şi cum s-a ajuns la această nenorocire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » “A ucis-o cineva. Probabil a drogat-o”. Soţul fotomodelului ucis a plecat la Istanbul să afle adevărul