Antena Meniu Search
x

ABOMINABIL: Doi bărbaţi cu dizabilităţi au fost VIOLAŢI de un imigrant. Soţia unuia dintre a fost ucisă

Un tânăr de 18 ani din Somalia a fost acuzat că a violat doi bărbaţi cu dizabilităţi dintr-un centru de îngrijire din Germania şi că a omorât-o pe soţia unuia dintre ei. El se află, în prezent, internat într-un spital de psihiatrie şi aşteaptă să fie judecat.

Un tânăr de 18 ani din Somalia a fost acuzat că a violat doi bărbaţi cu dizabilităţi dintr-un centru de îngrijire din Germania şi că a omorât-o pe soţia unuia dintre ei. El se află, în prezent, internat într-un spital de psihiatrie şi îşi aşteaptă să fie judecat.

Potrivit autorităţilor, anul trecut, imigrantul a pătruns într-un centru de acomodare din oraşul german Betheim şi s-a furişat în camera unui bărbat, paralizat, în vârstă de 59 de ani, pe care l-a violat.

Ulterior, tânărul de 18 ani din Somalia, a intrat într-o altă cameră şi a siluit încă un bărbat, înainte de a fi confruntat de soţia acestuia, în vârstă de 87 de ani. 

În încercarea de a-şi ascunde faptele, băiatul a ucis-o pe femeie.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Daily Mail, faptele oribile s-au petrecut pe 22 Octombrie, 2016.

După ce a fost prins de autorităţi, tânărul a fost plasat în custodie, într-un spital de psihiatrie. 

În prezent, el aşteaptă să fie judecat.

Citeşte şi: CRUZIME ANIMALICĂ! Şase bărbaţi au VIOLAT o fată de 15 ani şi au transmis totul LIVE, pe Facebook. Zeci de oameni au privit fără să anunţe poliţia (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » ABOMINABIL: Doi bărbaţi cu dizabilităţi au fost VIOLAŢI de un imigrant. Soţia unuia dintre a fost ucisă