Antena Meniu Search
x

Accident mortal pe autostradă în Bulgaria. Un TIR a distrus mai multe mașini și a luat foc

Un accident în lanț s-a produs duminică după-amiază în Bulgaria, pe Autostrada Trakia. Un TIR a rupt parapetul și a ajuns pe contrasens, unde a distrus mai multe mașini și a luat foc. Din primele informații, sunt cel puțin 6 morți și mai mulți răniți.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 12.07.2020, 20:06

Un grav accident s-a soldat cu mai mulţi morţi pe Autostrada Trakia din Bulgaria Vezi și
  • TIR-ul mergea pe sensul către Burgas.
  • Două autospeciale de pompieri au intervenit.

Accidentul s-a produs la kilometrul 160 al Autostrăzii Trakia pe sensul către capitala Sofia, spun autoritățile. Un TIR care mergea pe celălalt sens, către Burgas, a rupt parapetul și a izbit mai multe mașini de pe contrasens. În urma impactului, autotrenul s-a răsturnat și a luat foc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorităţile au fost alertate de carambol în jurul orei 17.00. Două autospeciale de pompieri au intervenit la locul accidentului în lanţ. Conform anchetatorilor TIR-ul era înmatriculat în Turcia.

Potrivit Darik News, traficul a fost oprit iniţial pe ambele sensuri ale autostrăzii. Ulterior, a fost reluat pe sensul către Burgas, dar pe un singur sens şi cu dirijarea poliţiei. Pentru sensul către Sofia, unde s-a produs carambolul, autorităţile au introdus o rută ocolitoare: "Orizovo" - Plodovitovo - Popovitsa - Drumul I-8 - Sadovo - Drumul II-56 - p.v. "Vojvodina"..

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Accident mortal pe autostradă în Bulgaria. Un TIR a distrus mai multe mașini și a luat foc