Antena Meniu Search
x

ACCIDENT GROAZNIC pe autostradă! Sunt zeci de VICTIME, după ce un autocar s-a ciocnit cu un TIR. Autocarul plin cu pasageri a luat FOC!

31 de oameni au fost răniţi, iar alţi 17 sunt daţi dispăruţi după ce un autocar plin cu pasageri s-a ciocnit un un TIR. Groaznicul accident s-a produs în această dimineaţă, pe autostrada A9, între localitățile Münchberg și Gefrees, în landul Bavaria, sudul Germaniei.

Update ora 12:53 - Poliţia din Bavaria a confirmat: 18 oameni au murit în accidentul din Germania, petrecut în această dimineaţă, scrie Bild.

De asemenea, 30 de persoane sunt rănite.

GALERIE FOTO: ACCIDENT GROAZNIC pe autostradă! Sunt zeci de VICTIME, după ce un autocar s-a ciocnit cu un TIR. Autocarul plin cu pasageri a luat FOC!

Potrivit autorităţilor, turiştii din autocarul mistuit de foc erau din Saxonia.

Update ora 11:49 - Poliţia se teme că în accidentul de autocar din Germania au murit până la 17 persoane.

”Suntem realişti şi vom avea, la sfârşitul zilei, mai mulţi morţi”, a declarat pentru postul german NTV un purtător de cuvânt al poliţiei, Jürgen Stadter.

El a spus că nu există nici cea mai ”mică speranţă” de a găsi în viaţă persoanele date dispărute, cel mai probabil prinse de flăcări în vehicul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Salvatorii au crezut mai întâi că persoanele date dispărute ar fi fugit, din cauza panicii, în pădurea din jur, însă căutări nu au condus la vreun rezultat.

În autocar se aflau 48 de persoane în total - inclusiv doi şoferi. Origine turiştilor este necunoscută.

---------

31 de oameni au fost răniţi, iar alţi 17 sunt daţi dispăruţi după ce un autocar plin cu pasageri s-a ciocnit un un TIR. Groaznicul accident s-a produs în această dimineaţă, pe autostrada A9, între localitățile Münchberg și Gefrees, în landul Bavaria, sudul Germaniei.

Potrivit Die Welt, imediat după coliziune, autocarul a luat foc.

VEZI VIDEO AICI

Poliţia din Bavaria vorbeşte şi despre "persoane decedate". 

Din primele informa'ii, autocarul se îndrepta spre Nürnberg când a fost prins într-un ambuteiaj și a lovit un autotren care rula în fața lui.

La faţa locului intervin echipaje de salvare, poliţia restricţionând traficul pe autostradă. 

Revenim cu detalii

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

Un nou caz de VIOLENŢĂ EXTREMĂ între eleve! O gaşcă de fete i-au cărat PUMNI şi PICIOARE unei adolescente, apoi i-au cerut taxă de protecţie

Lia Olguţa Vasilescu s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! "De ce să dăm când putem să luăm?"

GESTUL INCREDIBIL făcut de preotul Pomohaci, la câteva zile după ce a fost acuzat că a făcut AVANSURI SEXUALE unui minor​

MOARTE SUSPECTĂ în Bihor! O tânără de 32 ani, ÎNSĂRCINATĂ în 5 luni, a fost găsită fără suflare. Prietenii fetei sunt ÎN STARE DE ŞOC​

Modificări FĂRĂ PRECEDENT, începând de astăzi, la examenul auto! Află ce te aşteaptă dacă vrei să obţii PERMIS DE CONDUCERE​

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » ACCIDENT GROAZNIC pe autostradă! Sunt zeci de VICTIME, după ce un autocar s-a ciocnit cu un TIR. Autocarul plin cu pasageri a luat FOC!