Antena Meniu Search
x

Şi-a transmis propria moarte, LIVE, pe Facebook! O tânără A MURIT PE LOC, iar prietena ei e ÎN COMĂ, după ce s-au zdrobit cu maşina de un zid! (VIDEO 18+)

O tânără a murit, iar prietena ei este în comă, după ce au intrat cu maşina într-un zid de protecţie de pe marginea drumului. În timpul accidentului, fetele transmiteau live pe Facebook, anunţându-şi prietenii că vor să atingă 170 de km/oră.

O tânără a murit, iar prietena ei este în comă, după ce au intrat cu maşina într-un zid de protecţie de pe marginea drumului. În timpul accidentului, fetele transmiteau live pe Facebook, anunţându-şi prietenii că vor să atingă 170 de km/oră.

Tragedia a avut loc pe o autostradă din Cehia.

Fata care se afla la volan a murit pe loc, în timp ce prietena ei se află în comă, la spital.

În înregistare se vede cum, înainte de impact, fetele se distrau şi se lăudau că merg cu viteză şi încalcă regulile de circulaţie. 

Urmează ţipete şi voci ale oamenilor care au sărit în ajutor.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

ACCIDENT TERIBIL, în această dimineaţă! 14 VICTIME, după IMPACTUL VIOLENT între un microbuz şi o maşină, la intrarea în Constanţa (GALERI FOTO + VIDEO)

ÎNGROPATĂ MIREASĂ. Probleme pentru anchetatori în cazul morţii Andradei, medicinista care s-a ZDROBIT de caldarâm după ce a căzut de la etaj, în Oradea

O întreagă familie, SPULBERATĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT, în Vrancea! Un băieţel de 4 ani a MURIT, părinţii şi surorile sunt ÎN STARE CRITICĂ. Maşina a luat foc după impact (IMAGINI DRAMATICE)​

Tragedie aviatică! Un avion s-a prăbuşit în urmă cu puţin timp. Sunt cel puţin 16 morţi (VIDEO)​

CAZ ŞOCANT la Vaslui! Avea dureri groaznice de cap şi corpul pe jumătate amorţit, dar medicii i-au făcut o CLISMĂ şi au trimis-o acasă. Dupã 15 minute, a căzut pe stradă şi a fãcut ATAC CEREBRAL!​

PREMONIŢIA TERIBILĂ a lui Ciprian, TATĂL EROU, fost jandarm, care şi-a dat viaţa, salvându-şi copiii de la înec: "Mi-a fost mereu teamă că voi pierde persoanele pe care le iubesc" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Şi-a transmis propria moarte, LIVE, pe Facebook! O tânără A MURIT PE LOC, iar prietena ei e ÎN COMĂ, după ce s-au zdrobit cu maşina de un zid! (VIDEO 18+)