Antena Meniu Search
x

Accidentul de la şcoala din Wimbledon: Un al doilea copil a murit, după ce o şoferiţă a intrat cu SUV-ul în clădire

Un al doilea copil, în vârstă de 8 ani, a murit după ce şoferiţa unui SUV - Land Rover a intrat într-o școală din sud-vestul Londrei. Mai multe persoane au fost rănite. 

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 09:44

Un al doilea copil a murit după ce un Land Rover a intrat într-o școală din sud-vestul Londrei. Potrivit Poliției, este vorba despre Nuria Sajjad, în vârstă de 8 ani.

Un SUV a intrat în clădirea unei şcoli din Wimbledon

Mai multe persoane au fost rănite joi, după ce o mașină a ieșit de pe șosea și a intrat în clădirea The Study Prep School din Wimbledon. Moartea unei alte fetițe, Selena Lau, în vârstă de 8 ani, a fost confirmată mai târziu în aceeași zi.

Familia Nuriei a anunțat: "Cu profundă tristețe anunțăm decesul iubitei noastre Nuria, duminică, 9 iulie 2023. Nuria a fost lumina vieții noastre. Ea a întruchipat bucuria, bunătatea și generozitatea și era iubită de toți cei din jurul ei”.

Fetiţă de 8 ani, moartă în urma accidentului

Sadiq Khan, primarul Londrei, a scris pe Twitter: "Inima mea este alături de familia fetiței de opt ani Nuria Sajjad și de toți cei afectați de acest incident tragic".

În urma accidentului, în total, 16 persoane au fost tratate la fața locului și 10, inclusiv o fetiță de șapte luni, au fost transportate la spital. O femeie în vârstă de 40 de ani rămâne în spital în stare gravă, în timp ce alte persoane au fost tratate pentru răni care nu le pun viața în pericol.

Poliția a declarat că adulții răniți erau părinți sau îngrijitori și nu angajați ai școlii.

Şoferiţa a fost reţinută

Șoferul mașinii, o femeie de 46 de ani din Wimbledon, a fost reținut la fața locului sub suspiciunea de a fi provocat moartea prin conducere periculoasă, apoi eliberat pe cauțiune până la o dată la sfârșitul lunii iulie, în așteptarea unor investigații suplimentare.

Incidentul nu este tratat ca fiind legat de terorism, conform The Guardian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Accidentul de la şcoala din Wimbledon: Un al doilea copil a murit, după ce o şoferiţă a intrat cu SUV-ul în clădire