Antena Meniu Search
x

Curs valutar

MH17: ACESTA este lansatorul de RACHETE care a omorât 298 de oameni!

Imagini din satelit, informaţii ale serviciilor secrete, videoclipuri, fotografii, toate sunt probele pe care cei din CIA au reuşit să le strângă pentru a dovedi că separatiştii sunt cei care au doborât avionul MH17

de Redactia Observator

la 23.07.2014 , 14:49

Imagini din satelit, informaţii ale serviciilor secrete, videoclipuri, fotografii, toate sunt probele pe care cei din CIA au reuşit să le strângă pentru a dovedi că separatiştii sunt cei care au doborât avionul MH17

Specialiştii în investigare au confirmat faptul că au găsit indicii care arată faptul că rebelii deţineau, în ziua doborârii Boeing-ului 777, rachete de tip BUK, scriu cei de la ElMundo.es.

În ultimele zile, au tot apărut diferite filmuleţe şi imagini în care se poate vedea faptul că un lansator SA-11 a intrat în localitatea Torez cu doar câteva minute înainte de producerea tragediei. De asemenea, serviciile secrete au dovedit faptul că racheta a fost lansată în aer din centrul oraşului.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile arată cum sistemul sol-aer conţinea atunci patru astfel de armamente, iar la câteva ore după doborârea avionului acestuia îi lipsea o rachetă.

Un alt filmuleţ demonstrează că acel camion a trecut graniţa către Rusia în data de 19 iulie la ora 20:45. Deşi serviciile de inteligenţă nu au reuşit să dovedească că rebelii sunt responsabili de moartea a 298 de persoane nevinovate, oficialii CIA au făcut publice imagini din satelit în care poate fi observată o activitate anormală a armamentului în estul Ucrainei. Cu alte cuvinte, acestea arată mişcarea lansatorului sol-aer de la Torez la Snejnoem, localitate aflată la doar câţiva kilometri de locul prăbuşirii avionului.

Specialiştii au luat în calcul şi înregistrările oferite de SBU (Serviciul de securitate ucrainean) în care ministrul Republicii Populare Autoproclamate Doneţk recunoaşte că gruparea din care face parte este vinovată de cele întâmplate pe 17 iulie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Ştiri externe » MH17: ACESTA este lansatorul de RACHETE care a omorât 298 de oameni!