Antena Meniu Search
x

Video Actorul Hugh Jackman și soţia lui se despart după aproape 30 de ani de căsnicie. Povestea lor de dragoste începuse pe un platou de filmare în 1995

Divorţ şocant în lumea mondenă. Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au despărțit după o căsnicie de 27 de ani. Cei doi au declarat că separarea a fost pe cale amiabilă şi acum vor să se axeze pe "creşterea individuală". Povestea de dragoste dintre ei a început pe platourile de filmare ale serialului "Correlli" în 1995 şi, după numai un an, s-au căsătorit. 

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 11:23

Vezi și

În 2000, ei au au adoptat un băiat pe nume Oscar şi cinci ani mai târziu au luat-o în familia lor pe Ava. De-a lungul anilor, cuplul a devenit unul dintre cele mai îndrăgite din Hollywood şi au fost văzuţi împreună aproape tot timpul la evenimente.

Într-o declaraţie acordată revistei People, cuplul a declarat "Am fost binecuvântaţi să împărtăşim aproape trei decenii împreună ca soţ şi soţie într-o căsnicie minunată şi plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum şi am decis să ne despărţim pentru a ne urma creşterea individuală. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate. Apreciem foarte mult înţelegerea voastră de a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează în această tranziţie în vieţile noastre."

Declaraţia a fost semnată de "Deb şi Hugh Jackman", cu menţiunea: "Aceasta este singura declaraţie pe care o va face oricare dintre noi."

Cuplul şi-a sărbătorit cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei în aprilie. S-au cunoscut în timp ce jucau împreună în rolul unui psiholog de închisoare şi al unui deţinut cu leziuni cerebrale în serialul de televiziune australian Correlli, în 1995. Furness a jucat cel mai recent rolul lui Jill Bailey alături de Eric Bana în thrillerul australian Force of Nature: Seceta 2, al scriitorului şi regizorului Robert Connolly.

Jackman este cunoscut pentru că l-a interpretat pe Wolverine în franciza X-Men şi a mai jucat pe ecran în The Greatest Showman şi Les Miserables. Printre rolurile sale pe scenă se numără The Music Man pe Broadway.

În 2000, cuplul l-a adoptat pe Oscar Maximilian, acum în vârstă de 23 de ani. Cinci ani mai târziu, au adoptat-o pe fiica Ava Eliot, acum în vârstă de 18 ani. Într-un interviu acordat în februarie pentru Smooth Radio, Jackman a fost întrebat despre cum este să aibă o căsnicie de lungă durată. "Cred că onestitatea, intimitatea şi timpul liber [sunt secretul unei căsnicii lungi şi fericite]. Nu poţi să presupui că lucrurile vor merge bine. Trebuie să-ţi faci timp", spunea el.

Într-un interviu acordat în 2017 pentru promovarea filmului The Greatest Showman, el a descris-o pe Deborra-Lee ca fiind "cea mai bună prietenă" a sa şi principala sursă de sprijin în carieră şi în viaţa personală.

La începutul acestei săptămâni, Jackman a pledat pentru regula de 85% ca fiind ceva după care încearcă să trăiască pentru a preveni epuizarea. Într-un interviu cu antreprenorul american Tim Ferriss, actorul a explicat că sportivii profesionişti lucrează adesea la 85% din capacitate pentru a se concentra asupra formei şi optimizării lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Actorul Hugh Jackman și soţia lui se despart după aproape 30 de ani de căsnicie. Povestea lor de dragoste începuse pe un platou de filmare în 1995